A Demokrata főszerkesztője alvilági módszereket emleget.  „Közeledik egy újabb sorsdöntő esemény, az európai parlamenti és az önkormányzati választás. Ebben az eseményben a médiának kiemelt jelentősége van, és a jobboldali média egyik leghatásosabb szereplője Bayer Zsolt. Tehát az ő személyét kellett lejáratni, megrontani, bepiszkítani a hitelességét” - jelentette ki a Hír TV Sajtóklub című műsorában vasárnap este a Demokrata főszerkesztője.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bencsik esete a tudománnyal, no meg Zsóti hitelességével

fröcsögésének külön agybáj-at kölcsönöz, hogy miközben napi több tucat cikkben, kommentárban NER-társaival ezerrel mocskolják, kitalált történetekkel a regnáló főpolgit

a Demokrata főszerkesztőjének vasárnap este a Hír TV Sajtóklub című műsorában gurult el a gyógyszere.
„Őt egyetlen egy dolog működteti (...) egyfajta agyi torzulás lehet ez nála, hogy kit lehetne tönkretenni azzal, hogy addig kutatgatok a levéltárban, amíg ha nem nála, akkor valamelyik felmenőjénél, vagy valamelyik közelálló rokonánál, vagy valamilyen ismerősén találjak valamit, amit rá lehet kenni, és ezzel őt meg lehet zavarni. Ez alvilági módszer” – közölte és persze azt is, hogy „Közeledik egy újabb sorsdöntő esemény, az európai parlamenti és az önkormányzati választás. Ebben az eseményben a médiának kiemelt jelentősége van, és a jobboldali média egyik leghatásosabb szereplője Bayer Zsolt. Tehát az ő személyét kellett lejáratni, megrontani, bepiszkítani a hitelességét”!
Pusztai
Amikor
a komcsi komcsizik,
a náci nácizik.
a hazudozó másokat lehazugoz,
a tolvaj tolvajt kiált,
a nyugdíjvédő ellopja a nyugdíjat,
a hírhamisító másokat vádol fake hírrel,
az adócsaló másokat csalóz,
a Soros ösztöndíjas sorosozik,
a CEU diplomás elűzi a CEU-t,
a rasszista náci álmagyarkodik,
a közpénz tolvaj guruló dollározik, dollárbaloldalaz,
az országot eladósítók Gyurcsányoznak,
a matekhoz hülye számol,
a színvak festményt elemez,
analfabéta felolvas,
...a .. az ... folytassam?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.