Az Egyesült Államoknak fontos a svéd NATO-csatlakozás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Kocsis Máté megmondta a nagyvilágnak: amíg a svéd miniszterelnök a Karmelitában nem csókol kezet a maffiafőnöknek, addig nem lesz semmi...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Kocsis Máté megmondta a nagyvilágnak: amíg a svéd miniszterelnök a Karmelitában nem csókol kezet a maffiafőnöknek, addig nem lesz semmi...
Pusztai
Már Nato tag Svédorszag.
ezek csak diplomáciai udvariaskodások.
Eladott Ország
Nagyon mély gödörben van Magyarország sajnos, és nem tudni hogy fog kimászni belőle, mert a csúti gecivel csak egyre mélyebbre kerül. Sajnos fotelből nézte végig mind a magyar nép, mind az EU, ahogyan felépült Magyarországon a NER nevű szörnyeteg - az EU pénzéből és a magyar nép támogatásával - és most itt az eredmény láthatjuk. Ez már a magyar nép felelőssége és szégyene a világ előtt és maga előtt is, hogy ide jutott. Minden szarrá válik amihez nyúlnak, gazdaság romokban, oktatás padlón, lassan hülyéket nevelünk, egészségügybe meghalni mennek az emberek. Eközben ez a mocskos rohadék és szűk környezete gazdagodik és csak gazdagodik. Persze közben halálra röhögi magát az ő népén, annak tehetetlenségén. Szomorú ez nagyon, hogy ez az ország ide jutott és nem veszi észre, vagy nem akarja azt, hogy ezzel a lókupeccel a vesztébe rohan.
Eladott Ország
Magyarország még lehet első akit a NATO-ból és/vagy az EU-ból kidobnak, kérdés csupán melyik csapat unja be a dagadt genyót előbb. - A magyar népnek kéne. Ez egy nyomorult celeb, egy giccses operetthuszár, a magamutogatás, a szereplés a mindene a lopáson és az önkényeskedésen kívül. Az elmúlt 300 évben senki nem ártott még annyit az országnak mint Orbán ez az amorális elmebeteg.
Peller Anikó
"'"Nem mi leszünk az utolsók, akik jóváhagyják Svédország csatlakozását"'"

Ezek a gecik sose hazudnak és ebben is igazat szóltak. Mert a törökök voltak az utolsók. Orbán ugyanis nem hagyja jóvá, mert putyin nem akarja.

Ha jóváhagyná akkor véletlenül kiesne az ablakon.
NKF
Ez a buzi elhúzhatna már a picsába!
Peller Anikó
"'"Szijjártó: akkor szavazzák meg a mi parlamentereink a svéd NATO-tagságot, ha Budapestre jön a miniszterelnökük"'"

mert a teljesen szuterén országgyűlésünk csak akkor és csak akkor tud szavazni mindannyian egyformán csak akkor, ha az előkiabáló igent kiabál előre, a szuterénba. Bele.

Ők teljesen szuvenírok. Nem lehet őket befolyásolni, vagyis de. Csak azt lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.