Állítólag a Hivatal „állományának feltöltése folyamatosan zajlik”.

Szuverenitásvédelmi Hivatal: papíron már működik, de rejtély, hogy hol és miből

Lánczi Tamás, amikor januárban Novák Katalin hivatalosan felkérte a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetésére. Kép: Lánczi Tamás / Facebook

Tavaly december közepén fogadták el a kormánypárti képviselők a Szuverenitásvédelmi Hivatalt létrehozó törvényt, egy hónap múlva pedig már ki is nevezték az elnökévé Lánczi Tamást.

A hivatal február elsején megkezdte a munkáját – papíron.

Ugyan a hivatal bejelentette, hogy már működik, az RTL hiába kereste az elérhetőségét. Honlapjuk nincsen, csak Facebook-oldaluk, ott pedig nem adtak meg semmilyen elérhetőséget és cím helyett is a Parlament címét adták meg. Azt írja az RTL:

Azt elárulták, hogy a hivatal címe csak ideiglenesen van a Parlamentben, és „állományának feltöltése folyamatosan zajlik”.

A másik rejtély, hogy vajon miből működik a Hivatal. A parlament korábban arról döntött, hogy az intézményre vonatkozó sornak február elsején meg kell jelennie az idei költségvetésben. De még nincs ott – derül ki az RTL cikkéből. A kormány szerint azért, mert egyelőre a Pénzügyminisztérium által elfogadott ideiglenes költségvetés alapján működnek. Ezt azonban a hivatalos jogszabálytárban nem találták, és a kormánytól is hiába kérték, hogy küldje el.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
A kiválasztott, párthű zsebek feltöltése folyamatosan zajlik.
jáger laszló
Illegalitásban dolgoznak,de teljesen szuverének!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.