A javaslat ellehetetlenítené, hogy kiskorú gyerekek ellenében elkövetett bűncselekmények esetén az elkövető elnöki kegyelmet kapjon.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@KisTehen: Több mint 10 éve nincs Alkotmányunk, csak "többször módisított gránitszilárdságú alaptörvény"!
Havanagi
Hány év telt el a förtelmes cselekmény kipattanása óta? 3?4??? Nem lehetett volna elébe menni az ilyen visszaélésnek?Merthogy az,világosan látszik.Valakinek érdekében állt,hogy a bűnöző kegyelmet kapjon.Milyen jogászai vannak a putrisnak?Olyan túlfizetettek,tudás meg nincs mögötte.Ha történik egy vérlázító cselekmény,minden vonatkozó szabályozást felül kell vizsgálni,módosítani,szigorítani, hogy a jövőben hasonló ne történhessen.És itt adja magát a kegyelemben részesítés is.Tehát már évekkel ezelőtt meg kellett volna lépni ,nem az országos botrány után szájhősködni!!
Menőmanó
Egyáltalán milyen beteg elme kell ahhoz, hogy valaki egy pedofil bűncselekmény résztvevőjét kegyelemben részesítse, és tiszta lapot adjon neki.
Mivel Bicske-Felcsút kötődésű az ürge, vajon kinek juthatott eszébe? A kérdés költői.
Szóval a két NER rüfke "csak" végrehajtó volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.