Figyelembe véve, hogy bárki leiratkozhat ezekről. „A Hatóság nem azonosított adatvédelmi tárgyú jogsértést, a hírlevélről bárki szabadon leiratkozhat a Miniszterelnöki Kabinetiroda adatvédelmi tisztviselője útján, így az érintettek információs önrendelkezéshez fűződő joga, személyes adataik védelméhez fűződő joga és a magánszférája nem sérült az adatkezelés során” – a 24.hu szerint ezt írta Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke arról, hogy sértették-e az adatvédelmi jogot a kormány koronavírusos hírlevelei.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Aki nem ismeri Attikát még csodálkozhatna is

Polt és Péterfalvi újabb együttállása

Korábban Vadai Ágnes kérdezte a Vakcinainfón összegyűjtött e-mailek felhasználásáról a legfőbb ügyészt. A DK politikusa arra volt kíváncsi, az Orbán-kormány jogszerűen használja-e még propagandája terjesztésére az évekkel ezelőtti regisztrációnál megadott címeket. Polt Péter
a kérdést a személyes adatok védelméhez való jog érvényesülésének ellenőrzésére jogosult Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz továbbította.
Nem ez nem tegnap történt, nos Attika nem kapkodta el, most nyilatkozott: „A Hatóság nem azonosított adatvédelmi tárgyú jogsértést, a hírlevélről bárki szabadon leiratkozhat a Miniszterelnöki Kabinetiroda adatvédelmi tisztviselője útján, így az érintettek információs önrendelkezéshez fűződő joga, személyes adataik védelméhez fűződő joga és a magánszférája nem sérült az adatkezelés során”!!! =))
izéke
Érdekes,valahol azt olvastam,hogy pont ez a baj,hogy nem lehet leiratkozni erről a szarról. Max mehet a spambe,vagy letiltani a picsába.
nemkati
@izéke: Én az első alkalommal leiratkoztam, nem is kapok ezektől semmit. Szerintem ez valami morális kérdés, hogy állami szerv hivatalos értesítőt sem használhat fel a kormány vagy a kormánypárt(ok) reklámozására és a mellettük való propagandára. Minden ilyen propagandát közérdekű információnak álcáznak. Közpénzből.
Pálinkás Pál
bennem az a kérdés merül fel...miért kellett egyáltalán feliratkozni rá..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.