Lackfi János írta:: "...a tanácsadói testületből most kilépek, bár őszintén hittem benne, hogy hosszú távon érhetünk el pozitív változásokat. Ez a döntés nem valaki mellett vagy ellen szól, az én ügyem és jogom... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,őszintén hittem benne, hogy hosszú távon érhetünk el pozitív változásokat"

Ezekkel? Micsoda ostobaság.
simmering73
"Ez a tanácsadótestület semmi másról nem szólt, mint annak elbábozásáról, hogy Orbán és a párt embere mennyire független és szuverén és autonóm, ehhez meg pont olyanoknak az arcára volt szükség, akik ránézésre legalább annak tűnnek. Ez a reprezentációs lelkiismeretfurdalás-kollekció most bambán néz, értetlenkedik, mentegetőzik, majd gyorsan futásnak ered. Bár azt is jegyezzük meg, hogy Szörényi és Gundel Takács is első reflexből támadták azt, aki kérdezett, majd mikor forró lett a talaj, akkor hirtelen megvilágosodva kereket oldottak. És még valami: aki ma Magyarországon a politikai színtér állampárti holdudvarába bármilyen módon bekapcsolódik, az onnantól kezdve nem mondhatja magát függetlennek. Ilyen ez a popszakma. Ezzel a kis színdarabbal Gundel Takács Gábor most, Szörényi meg már évekkel ezelőtt elvesztette a hitelét. Bár ha valaki Schmidt Máriával és Balog Zoltánnal vállal közösséget, nem nagyon van miről beszélni."
kolozsvaros.com/2024/02/10/nincs-vege/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.