A nap folyamán Novák Katalin civil tanácsadó testületének több tagja is megszólalt a pedofilbotrány ügyében amit  a köztársaságielnök kegyelmi döntése váltott ki. A legtöbben igyekeztek "egy részt, más reészt2 üzemmódban sem meleget sem hideget nem fújni a szájukon, pedig jól tudhatják mit tesz az Úr a langyosakkal. Egyetlen megfontolt, karakán tanácsadó akadt a csapatban Gundel Takács Gábor.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem kellene Katykának sokat változtatnia rajta, ha lenne benne egy csipetnyi tisztesség! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
...és a többiek ? azoknak minden fasza...?
levarosbukta
@Nessy: Több napos lapítás után, én nem vagyok hasra esve. Kezdett forrósodni a levegő körülötte is. Nézzétek meg a faceebok oldalát, talán még nem törölte.
Nessy
@levarosbukta: Akadt még valaki aki megtett? Egyáltalán tudja valaki kik vannak még a csapatba? Ez nem hasra esés, csak vélemény!Igen, akadtak, akik jobban neki ugrottak, mintha ő döntött volna, nem Varga és Novák koprodukcióban.
levarosbukta
@Nessy: és joggal mentek neki. Már az is sokaknál kicsapta a szelet, hogy tanácsadónak állt Novák mellé.
balos
@RonaGyuri: Milyen emberi gesztus?Akkor miért nem emelte fel a kezét amikor 50000embert sikerrel megvédett a kitartója!Még ha ingyé volt támogatója a geci kinevezett pichának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.