„A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak” - írja Magyar Péter, a Magyar Közút és a Volánbusz igazgatóságának tagja, Varga Judit volt férje.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"Az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak" ez egy kurva nagy pofon az 0rbáni ner.- es építménynek! rezeg a kártyavár...
Aki Én
orbán miért nincs a felsorolásban? Ő a fő felelős és bűnös
Peller Anikó
"'"Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.

Posztjában arra is kitért, hogy sokáig hitt egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon. Majd hozzátette: de az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését."'"

Hinnya, azannya, recseg ropog a lopós hazudós hatalomgyár minden eresz tékében.

A bánság beáldozta 2 pártkatonáját, nemis értem hogy pár nap alatt nem találtak valami ütős hazugságot és csak ki kellett rúgni valakit orbánia megmentése érdekében.
ESCOBAR
Akkor kedves Péter!

www.facebook.com/watch/?v=2111648692249677

6.34'

Nem szeretem azt a gyereket, aki a nagymama köténye mögül bátor, tetszik tudni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok