A korábbi hírek szerint Varga Judit azért mondott le az igazságügyi miniszteri posztjáról, hogy listavezető legyen tavasszal. Aztán kirobbant Novák Katalin botránya, amiben Varga is nyakig benne van.

Mit történt Varga Judittal? Hallgat a Fidesz az EP-listáról, amit a volt miniszter vezetne

Kép: MTI/Lakatos Péter 

Jók az esélyeink! Nincs más dolgunk, mint bátornak és szókimondónak lenni

– Varga Judit január végén ezzel mutatkozott be a Fidesz-KDNP EP-listavezetőjeként, bár hivatalosan még nem volt övé a pozíció. Mint a 444.hu írja, a héten kellett volna döntenie a Fidesz-elnökségnek, majd a választmánynak is a kormánypárt EP-listájának végleges jelöltjeiről.

A választmányi ülést végül egyes fideszes képviselők facebookos bejegyzései alapján csütörtökön tartották meg, azonban azóta sem tettek közzé semmilyen hivatalos bejelentést az EP-listáról.

Varga neve a bicskei gyerekmolesztáló igazgató bűnsegédjének elengedése miatt merült fel a napokban. Novák Katalin köztársasági elnök kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon egykori igazgató-helyettesének, aki bűnsegédként vett részt pedofil bűncselekményekben. A gyerekmolesztáló igazgató bűnsegédjének kegyelméhez pedig Varga Judit aláírása is kellett, ő azonban azóta sem szólalt meg az ügyben.

Forrás: 444.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
És hun van az egész rendszer mozgatója a pedofilsimogató O1G, akinek az engedélye nélkül még csak budira sem mernek menni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Nagyon nagy arca volt, hát most pofára esik.
simmering73
@Feller_Peti: Eltévesztetted a házszámot, hülyegyerek. Ez nem a faszparasztok.hu.
kereső
Mindent elmond a fideSS-ről, orbánról és a NER-ről, hogy azt aki levezényelte a pegasus megfigyelést, azt akinek miniszterehelyettese korrupcós pénzt fogadott el- amiről ő semmit sem tuddot!!???- , aki nem tagadta meg novák kegyelmi döntését, sem budaházy, sem a hunniások, sem a birősági takaritónő súlyos közbizalmat- és a biróságokba vetett bizalmat meggyalázó levélfelbontási és lefényképezési ügyében, ( a varga jogász, és igazságügy miniszter- ha valakinek , neki tudnia kellett volna , hogy ez milyen súlyos bűncselekmény,sem a pedofil búncselekményt évekig eltitkoló, sőt eltussolni igyekvő bűnös esetében- na ez fogja Magyarországot képviselni az unióban orbán viktor fiDESS pártelnök kivánsága szerint.
Milyen jogról, erkölcsről tetszenek értekezni- itt az a jog és az a morál amit orbán képvisel.Pont.
Pusztai
@kereső: nem a politikai ellenzéknek kéne pofáncsapni a fideszmaffiát?
Még itt a propin is sok értelmesebb, ütősebb reakció van mint amit ezek a balfasz megélhetésiek a Parlamentben vagy maradék médiákban a házicsótányok böfögnek.
Kretén balfasz csürhe!
Pálinkás is megmondta tegnep, élete első normális megnyilatkozatában Egonnál.
Keményen kritizálta az ellenzéket.
És igaza van!!
Mé van hogy 3 volt fideszes keményebben kritizál mint a magát valódi ellenzékinek valló banda??
lusta
@kereső: Ilyen a jog és ilyen az orál, akarom mondani, a morál.
sándorbence
" Nincs más dolgunk, mint bátornak és szókimondónak lenni "
nogyerünk hallgatjuk amondokát apedóügyben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.