Novák 10 éve „még titkárnő volt”, akit Orbán választott és dobott államfőnek. Várkonyi Andi hozzáment Mészáros Lőrinchez. Botka László szegedi polgármester a Facebookon értékelte Novák Katalin köztársasági elnök lemondását „egy szegedi, lányos apaként”. „Nekem három nagy, okos, gyönyörű lányom van, akiket arra nevelünk, hogy tudással, teljesítménnyel, munkával bármit elérhetnek. Nem könnyítette meg a dolgom, hogy többgenerációs, felső értelmiségi szegedi család lánya lett a NER celebje. Kati tíz éve még titkárnő, kabinetfőnök volt, semmi nem alapozta meg, hogy Magyarország államfője legyen, Orbán választotta és dobta egy ostoba hiba miatt” – írja Botka.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
Jó neked., Laci! Téged nem vádol meg senki pedofíliával! Még véletlenül sem!!!
RonaGyuri
Azért ezzel a „buta hiba miatt dobás”-al vannak gondok

Abban is van valami, hogy velük vitették el balhét, bár evidens, hogy eminens bűnöket követtek el

Az apropó ami miatt ezen kezdtem el gondolkodni az Botka azon kijelentése, hogy: Magyarország államfője legyen, azt Orbán választotta és ő dobta egy ostoba hiba miatt!
Ő csak Novákról beszélt, de a dolog megáll Vargára is.
Két dolog van:
egyfelől; egyikük „szereplése” sem előzmények nélküli, sőt igazából alapvetően a múltat nézve szinte várható volt amit tettek. S igazából az első reakciók is a várhatóak voltak. Nem is értették, hogy mi a baj azzal, amit műveltek. Nem igazán fogták fel mit akarnak egyesek a felelősség firtatásával.
a másik; az, hogy mi történt, hogy mégis – ez Orbániában szinte fehér holló – lettek következmények, hogy a kéz agresszív liba megvilágosodott!!! =)
Nem vagyok naiv, persze tudom, hogy a döntés is parancsba kapták (ahogy magát a „hibát” is), így az igazi kérdés: mi motiválhatta Orbánt ebben??? =))
rücsü41
Egyetértek Botka Lászlóval, hogy Novák Katalinnak az államfői kinvezéséhez nem volt meg a kellő alapja.Azért mondom ezt mert tegnap végig hallgattam hogy mit is csinált Novák Katalin mielőtt állam elnöknek kinevezték, megválasztották volna.A munkásságát 2014-től figyeltem , s azóta volt vagy 5-6 helyen, volt kinevezett államtitkár , miniszteri megbízott, miniszter, majd állam elnök. Alig töltött egyik másik posztján két három évet.Szerintem egy egy ilyen magas tisztségek betöltését csak úgy egyszerűen még a legokosabb és legtalpraesettebb ember sem képes megtanulni, átlátni a lényegét, és megfelelően gyakorolni, ha csak a feladatai nem olyan alacsony szintűek, hoigy azt még egy óvodás is el tudja látni, amit egyébként nem hiszek.Hol tanulta meg , szedte fel Novák azokat a tulajdonságokat amiket egy jó államelnöktől elvár az ember?Azt hogy a nemzet egységét képviselje, hogy döntései ne csak a jogszabályoknak, hanem az erkölcsnek is feleljenek meg, és ne békétlenséget szítson a különböző pártok , szervezetek és emberek között , hanem sugározzon róla a békesség, a rend megtartásának képessége.Szóval én is azt gondolom , hogy Novák Katalin nem volt megfelelő választás az emberek részéről, mert fiatal kora , gyakorlatlansága miatt ezt a posztot nem tölthette be jól, mindenki elégedettségére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.