Ne legyen senki előtt kétséges, hogy a Fidesz első szándékból megpróbálta a szőnyeg alá söpörni azt a skandalumot, amely aztán bő egy hét után két kirakatba szánt női politikusának bukásához vezetett. A kormánypárt már a botrány első napján pontosan tudta, mivel áll szemben, ennek ellenére a baloldal hőbörgéséről (Kocsis Máté), vagy a köztársasági elnök jogáról beszélt, amelyet ők tiszteletben tartanak (Orbán Balázs). Novák Katalin sem érezte, nem éreztették vele, hogy ebből az ügyből nem fog tudni kihátrálni, hisz, amikor meg lett szólítva, arról szónokolt, hogy a kegyelmi ügyek megosztóak, a döntésért pedig nem tartozik magyarázattal.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A meoszav.hu tous les trois-a

a derék főszerki „Az igazi felelős lapul” cikke mellett kéz másikkal alkot érdekes és tanulságos triót

„Ne legyen senki előtt kétséges, hogy a Fidesz első szándékból megpróbálta a szőnyeg alá söpörni azt a skandalumo” – kezdi a mondókáját, de „aztán bő egy hét után két kirakatba szánt női politikusának bukásához vezetett”!
Ehhez jól kvadrál két másik cikk:
„Orbán több mint 24 órája hallgat Novák és Varga lemondásáról, Lázár csak önfeledten ünnepel
Az építési és közlekedési miniszter viszonya a távozó államfővel nem volt éppen felhőtlen.”
„Meloni már nem örül annyira Orbánnak, nagy nyomás alatt áll a magyar kollégája miatt
Nem Orbán Viktor dönti el, hogy a Fidesz az európai konzervatívok csoportjához, az ECR-hez csatlakozik-e a következő Európai Parlamentben. Az olasz kormányfő több okból sem akarja elsietni a döntést.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.