Az egyik legismertebb orosz politikai elemző szerint nem a valódi Putyinnal készítette el Tucker Carlson a nagy vitát kiváltó interjúját.

Érdekes konteó terjed Tucker Carlson Putyin interjújáról

Eddig még csak egyikük állt bíróság előtt. Forrás: TTC

A Fox News volt műsorvezetője Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott egy, az orosz propaganda céljainak tökéletesen megfelelő tévébeszélgetést.

Valerij Szolovej orosz politikai elemző-celeb korábban azt állította, hogy Vlagyimir Putyin 2023 őszén meghalt, és a Kreml elitje azóta hasonmásokkal helyettesíti őt. Az elhunyt elnök holttestét egy fagyasztóban tárolják, mert az orosz politikai elit állítólag nem mer a nyilvánosság elé állni a háború közben a drámai hírrel, a közvélemény kiszámíthatatlan reakcióitól tartva – idézi az ATV.

Szolovej az interjú után újabb konteó terjesztésébe kezdett: szerinte a Carlson-interjút is egy alaposan felkészített Putyin-dublőr adta. A valódi ellenzékieket, mint Alekszej Navalnij, évtizedes börtönnel sújtja Oroszországban, miközben Szolovej zavartalanul terjesztheti hajmeresztő elméleteit.

A The Wall Street Journal szerint elképzelhető, hogy Szolovej az orosz titkosszolgálatok provokátora. Képtelen állításaival, amelyeket a nyugati sajtó egy része is átvesz, zavart tud kelteni az Ukrajnát támogató közvéleményben.

Forrás: ATV, WSJ

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Oldalnézetből csinálták, fülével ellenőrizhető.
jáger laszló
A hülyeségnek nincs határa
Csak ennyi
barátilag
J.L.
Péter2
Az állítás akár valós is lehet , mert Sztálinak is volt dublőre , sőt a 80 években készült is vele egy riport . Nagy hatalmak ellenőrizték is , nagyon egyszerűen lehet , nyilvános beszédek , találkozók fényképeit csak be kell vinni egy erre írt kép összehasonlító programra , persze nem olyanokra amik itt a googlén letölthetők , hanem amit az FBI , vagy a CIA használ , ráadásul CIA mint hírszerzés, ezek dolgok nélkül is megszerzi az információt ha akarja , de nem csak az amerikaiak , hanem a többi nagyhatalom is megteszi utána néz mert érdeke főleg ha még valami közös is összeköti őket !
Sakk Matt
Én úgy hallottam, Tucker Carlson sem az igazi volt...
fideszes gyökér
@Maccska: feltámadt és bombászik a hullája.
Ilyen zomb a csávó, de élősködő pedofil a barátja!

Bírom a patkány arcát is!
Szelíden gyilkolászik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.