Ferenc pápa nem vett részt a pedofilsegítőnek adott kegyelemben.  

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ki a f@szom ez a sok fekete cigány? Pokolba érkeztem?
twitter.com/Jzsi18313051/status/1693659916127420811/photo/1
Öelmebetegségének, tehát a csuti varangykirálynak sosem volt semmi köze a kereszténységhez, és Istenhez, egy álkeresztény, farizeus, képmutató alaknak. Orbán akkor sem szólalt meg, amikor a fidesz 5. sz. megmondóembere, és propagandistája Bayer Zsóti demens vénembernek, és gazembernek nevezte Ferenc Pápát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Miért kellett volna ebben részt vennie a Pápának? Ki az a marha, aki ezt igy gondolta? Az egy dolog, hogy a sándor palota a Pápa látogatássála indokolta budaházy,a pedofil bűncselekményben érintett elitélt +38 kegyelmi kérvény pozitiv elbirálását, de ez miért jelentette volna azt, hogy a Szentszék ebben részt vett? Kovács desikerülte zoltán miről hadovál?
szuverén magyar állam, államfője kikéri a vatikán véleményét?
Eladott Ország
Sándor-palota Katalin nem akata rehabilitálni Kun pátert? Végül is mégiscsak pap volt, akit a kommunisták kivégeztek. (Kun páter nyilasterror idején pártszolgálatosként részt vett számos zsidó megkínzásában és kivégzésében)
asset.museum-digital.org//media/800/hu-so/images/201910/kun-pater-nyilas-propaganda-anyaggal-635863.jpg
Pusztai
"A Vatikánnak semmi köze nincs a kegyelmi botrányhoz – állítja a kormánykommunikáció"

Tudjuk!
A geczinek és bandájának van köze a mocsokhoz.
Balog páternak nem főnöke a Pápa.
Nessy
Értelmes ember nem is feltételezte, hogy a Vatikánnak bármilyen köze lenne ezekhez az ügyekhez! Egyszerüen a Pápa látogatás égisze alatt kaptak ennyien, és ilyenek kegyelmet! K.Endre ügye nem rég jelent meg egy nyilvános közlönyben, onnan indult a lavina. Ahogy ezeket, a rendeleteket, kinevezéseket, felmentéseket, egyéb megjelenő híreket a sajtó megírja, ezt is megírta. Így került nyilvánosságra.
Pusztai
@Nessy: KOLGA is csak ÉRTESÍTETTE MEGÍRTA A VATIKÁNNAK, Pápa látogatásra hivatkozva aljaskodta fideszék.
Nessy
@Pusztai: Ez így rendben is van+

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.