A pártelnök közölte, az államfőválasztás ügyében illegitimnek tekintik a parlamentet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Legjobb védekezés a támadás!... Aztán a futás :-)))...
rücsü41
Azt gondolom , hogy a olyan riporteri kérdések amelyek teljesen egyértelműek azok igenis alkalmasak a provokációra, és a kérdezettől függ hogy azt minek veszi.Az olyan kérdés amelyre mindenki előre tudja a válasz azok nem is kérdések, azok inkább állítások, s ezt a kérdezett nyugodtan minősíthető vádolásnak is.
Peller Anikó
@Tehén: "'"Ha a legitim tiltakozások a demokratikus folyamatok és intézmények figyelmen kívül hagyásába torkolltak, azzal már mindenki veszített, viktor"'"

Bizony viktor te már semmiféle demokratikus intézményt és folyamatot nem hagytál és mindenre rátetted azt a mocskos harácsoló mancsodat. De a marha tehenek ezt nem akarják észrevételezni. Veled csak veszítettünk viktor.
rücsü41
@KisTehen: Amennyiben Gyurcsány lett volna a beszélgetés témája , akkor az rendben van, de itt most ahogy a megkérdezett is mondta, a mai helyzet megvitatása volt a cél, és így annak hogy 2006-ban mi történt semmi értelme nem volt megkérdezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.