A Telex úgy tudja, a reformátusok között is egyre többen voltak elégedetlenek Balog vezetési stílusával, már a kegyelmi botrány előtt is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Hogy mi a köze a püspök úrnak a kegyelmezési eljárásokhoz?Csak annyi a köze, hogy a püspök úr közbenjárt egy eltévedt báránya ügyében Novák Katikánál, mert úgy gondolt hogy az állam és az egyház mégsem vált szét annyira, hogy bizonyos kényes ügyekben ne működne együtt!Nálunk az államfő szuverenitása úgy működik hogy az egyházzal együtt működik
szegény hazám
"A Magyarországi Református Egyház vezetése berendelte Balog Zoltánt, hogy megmagyarázza, mi köze a kegyelmi ügyhöz" Én meg hová tegyem a névjegyem? Az asztal sarkára, vagy közepére? Hol büdösebb? Mert ahol jobban látszik oda teszem. Meg fogja magyarázni, mert a világ legegyszerűbb dolga magyarázatott adni a legaljasabb ocsmányságokra is. Az tárolt gyümölcsök közül amelyik rohadni kezd, kidobják mint macskát ... No ezt kell tenni a bugris Csokvaományival is, és akkor talán megtisztulás útjára léphet az egyház.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.