Február 17-én tartja szokásos évértékelőjét Orbán Viktor, és kissé izgulhat, hogy mi lehet még Varga Judit volt férjének tarsolyában az egymilliós nézettséget is meghaladó Partizán-interjú után.

 Magyar Péter Orbán Viktor évértékelőjére is készül valami meglepetéssel
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Magyar Péter ugyanis – válaszul a kormány degradáló hangvételű közleményére – azt írta, egyáltalán nem érzi magát elkeseredettnek, nagyonis jól van, sőt emelte a tétet:

Ma megtudhattam Havasi Berci miniszterelnöki szóvivőtől (ő arról ismert, hogy nyilatkozat helyett ellökdösi az újságírókat és ereklyeként őrzi Orbán Viktor kólás dobozát), hogy egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik. Nos, innen is üzenem Bercinek, hogy cseppet sem érzem magamat reménytelen helyzetben lévőnek, elképesztő jót fociztam délután a fiaimmal és nagyon régen nem éreztem magam ilyen motiváltnak, hogy végre megtisztítsuk a közéletet attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell

- írta Magyar, majd hozzátette:

"Hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, amihez a magam módján én is igyekszem majd témát szolgáltatni".

Forrás: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Elég baj az , hogy botrány kellett ahhoz ,hogy nyilvánosságra hozza valaki , elmondja , hogyan működik a fidesz mint bűnszervezet , ki milyen pozícióból kiket irányít,zsarol , lefizet .. De épp ideje , hogy ez nagy nyilvánosságot kapjon , hogy az emberek megtudják mi folyik a nagy melldöngetős fideszes turbómagyarkodás mögött , mert ez már inkább a maffiára, bűnszervezetre hasonlító gittegylet nem frakció ! Jó hogy valaki borított , lesz majd követői is , mert páran majd elkezdenek menekülni a süllyedő hajóról mint a patkányok első sorban , legalább a lakosság jó része a kulisszák mögé " láthat " és majd szavazások eljövetelével , véleményt formálhat , hogy támogatnak e ilyen maffia jellegű bűnszervezetet mint a fidesz !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: te egy unalmas,buta ,mindenen kérödzö négylábú!
simmering73
"Európa megmentője, a brüsszeli szuvenírekkel gazdagon kidekorált Nagy Szuverenitásvédelmi & Utcai Harcos azt pampogja, hogy Ukrajnának ütközőzónának kéne lennie a Nyugat és Oroszország között.

Ha már szuverenitás: nem az ukránok privát dolga, megkérdőjelezhetetlen belügye eldönteni, hogy pufferállam kívánnak-e lenni egy aljas és agresszív diktatúra és a demokratikus európai országok közössége között, vagy esetleg az utóbbihoz kívánnak csatlakozni?

Ami pedig a saját függetlenségünket és önállóságunkat illeti, az kizárt dolog, amíg ez a kisember a Putyin hátsó fertályából kikandikálva nindzsáskodik, örök szégyenünkre!"
kolozsvaros.com/2024/02/13/beraldozatok/
CsipkeRózsa
@verőce21: 7:32

Az kicsoda személy szerint?
Billibácsi
Atomot dobj, egyenesen a fejére! Nagyon vigyázz, pontosan célozz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.