Balog Zoltánt légmentesen záró módszerrel csempészték be kedden a református vezetők Abonyi utcai tanácskozására. Stábunk az értekezletre érkezőket faggatta, ha már Balog püspök nem állt ki a sajtó elé. Videóriport.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A 90. genfi zsoltár – kezdősora szerint: „Tebenned bíztunk eleitől fogva”

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerint: „Orbán Viktor a református egyház tagjaként bízik az egyházi vezetőkben és az egyház erejében”

Nagyvonalú hangulatban vagyok, így nem kérdezek rá, hogy: megint??? Lévén az utóbbi jónéhány évben buzgó pápista módjára hányta a keresztet és ha lehet hinni a dámának legkisebb leányát rom.kat. kereszteltette meg.
Viszont a hír első felére annál inkább! Arra, hogy: mi is történt?
Nem, nem arra, hogy a derék egyházfiknak (a szó jelentése: A templomok tisztán tartására ügyelő szolga) nem volt bőt a pucájukban számon kérni.
Előtte úgy volt, hogy: a püspököt, volt minisztert a Magyar Református Egyház Zsinati Hivatalának épületébe meghallgatásra rendelték.
Utána pedig; Balog Zoltán összehívta a református egyház espereseit, főgondokait kedd délelőttre, hogy - ahogy ő fogalmazott - megbeszéljék az egyházat ért támadásokat, és arra választ adjanak."! =))
Sámannus
@RonaGyuri: Hol van má az! Régen mecsetbe jár, még spityut is velük ünnepelte gusztus huszadikán no!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.