Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál „Arra a kérdésre kellett most választ találnom, hogy eskümhöz híven képes lennék-e a köztársasági elnöki tisztséget továbbra is a magyar nemzet javára gyakorolni? Rendelkeznék-e azzal a mozgástérrel, amely ahhoz kell, hogy szuverén államfőként jól teljesítsem a feladatomat? Nem a válaszom mindkét kérdésre…”

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem, nem vagyok az összesküvés elméletek híve,

de hic & nunc ha okként nem is, de kihasználás szintjén kezdek rádöbbeni

Mottó:
Si tacuisses, philosophus mansisses!
(lat.) a. m. ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna,
azaz: nem árultad volna el tudatlanságodat.
Boethius De consolatione philosophiae c. művéből.

A Párt központi napilapja „A TUDATOS POLGÁR – MEG KELL ERŐSÍTENI A NEMZETI OLDAL IMMUNRENDSZERÉT A TÁMADÁSOK ELLEN - Súlyos kérdések Novák-ügyben” címmel adja közre Huth elmélkedését.
Már az sem semmi, hogy „Adott tehát a mérce, hogy milyen jelölt méltó betölteni az űrt az üstökösként szárnyaló és fájóan hamar kihunyó csillag, Novák Katalin után.”, de ez csak egy afféle felvezető. Ami kellő pátpszt képviseli: „A (nincs) kegyelembotrány közösségünk identitását és erkölcsi mércéjét nagyban érintő, súlyos kérdéseket vágott néhány nap leforgása alatt az arcunkba. E súlyos kérdéseket mi, a XX. század diktatúráiból kiszabaduló Magyarország „tudatos polgárai” egy jó ideje igyekszünk feszegetni. A kialakult drámai helyzet most megfelelő okot adhat identitásunk és immunrendszerünk megerősítésére, s e kényes kérdések tisztázására.”
Azonban később lecsapott és azon rugózott: „A kormányzás módszereit és „emberanyagát” jól ismerők közül alighanem sokan megerősítik, hogy a 2022-es kétharmados győzelem óta egyfajta opportunista erjedés uralkodott el a (közép)vezetői szférában. Leginkább a feltörekvő (ha Zuschlagék és Czeglédyék a kétezres évek terminológiában ifjú törökök voltak, akkor most legyenek) kicsi huszárok hajlamosak elfelejteni, hogy mi végre is kaptak bizalmat, kit képviselnek és mi a hivatásuk.”
Ami elsőre talán az ifjak ledorongolása is lehet, de aztán jött egy talányos gondolat is:
„Ám amikor az említett kicsi huszárok – olykor kiegészülve némely már deresedő halántékú, de az új helyzetet látva vérszemet kapó századossal, tábori lelkésszel – úgy gondolják, hogy nekik már mindent szabad, akkor abból bajok lehetnek.
Ha a feltörekvő opportunisták...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.