Bűncselekmény gyanúja miatt nyomoznak.

Nyomozás indult Magyar Péter kijelentései miatt

Kép: Youtube

Nyomozást indított a rendőrség a Magyar Péterrel a Partizán által készített interjúban elhangzottak miatt – írja az Index. A lappal előbb az egykori fideszes, azóta pedig feljelentései miatt ismert Tényi István közölte: korábban közérdekű bejelentést tett a rendőrségnél a kijelentések miatt, most pedig bűncselekmény gyanúja miatt el is indult a nyomozás.

Az Index idézi a választ, melyet Tényi elvileg a a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodától kapott:

Tájékoztatom, hogy a 2024. 02. 12-én kelt feljelentése alapján a hatóságunk nyomozást rendelt el a Büntető törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 376. § (1) bekezdésébe ütköző és a (3) bekezdés a) pontja szerint minősülő nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, kényszerítés, tiltott adatszerzés és más bűncselekmények gyanúja miatt dr. Magyar Péternek, a Diákhitel Zrt. volt vezetőjének 2024. február 12-én a médiában megjelent nyilatkozatai alapján.

Varga Judit volt férje, Magyar Péter a Partizán-interjúban gyakorlatilag hadat üzent Rogán Antalnak, aki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezeti: többek között arról beszélt, hogy amikor a Diákhitel Központ vezetője volt, túlárazott szerződések aláírására próbálták rákényszeríteni.

Forrás: Index.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Alakul ez is szépen , mi lehet a háttérben , ez nem kormány, hanem bűnszervezet ! Ahhoz , hogy utáld a fideszt nem kell baloldalinak lenned , elég ha csak becsületes vagy !
Péter2
Alakul ez is szépen , mi lehet a háttérben , ez nem kormány, hanem bűnszervezet ! Ahhoz , hogy utáld a fideszt nem kell baloldalinak lenned , elég ha csak becsületes vagy !
lusta
@Mirabilis: Természetesen független. Nagy erőkkel fognak nyomozni, majd megállapítják, hogy nem történt bűncselekmény. A Polt-huszárok majd elsíkálják az eset(ek)et.
ha mégis nagyon szorul a hurok, majd beáldozzák valamelyik nyolcvanadik beosztottat.
jesz
Ma hallottam, hogy Magyar pártalapításon dolgozik...kérdés, hogy ezt ő tudja-e? Ha ez igaz lenne, akkor bizony nagyot csobban a tó vize...
rohács1926
Pintér rendőrsége nyomoz, és eldönti, hogy bűnvádat javasol-e a Polt vezette ügyészségnek Rogán ellen. Hát ez egyszerre nagyon vicces(??) és szomorú.
rohács1926
@Péter2: ma 18.19.„ Ahhoz , hogy utáld a fideszt nem kell baloldalinak lenned , elég ha csak becsületes vagy !” – és nem vagy hülye.
Pusztai
És ez mi?

g7.hu/kozelet/20240216/hova-tunik-a-penz-ha-tenyleg-mindent-hatszorosan-tularaznak-roganek/

Egyértelműen látszik a monopóliumba szervezett állami kommunikációs piacon, hogy a helyzetbe hozott szereplő sokkal nagyobb nyereséget ér el a piaci átlagnál. Bár így is tízmilliárdos nagyságrendű többlethaszonról van szó, ennél is sokkal több pénznek kell vagy kellene kifolynia a rendszerből, ha valóban többszörös áron dolgoznának az érintett vállalatcsoport cégei. A dolognak lehet üzleti magyarázata, de a trükközés sem lenne példa nélküli: az állami kommunikáción most tízmilliárdokat kaszáló üzleti kör elődjénél történt ilyen.

Tíz év alatt kilencszázszoros bevétel"

Kiemelem: KILENCSZÁZ SZOROS!!! BEVÉTEL, A HASZON HÁNY SZÁZ -EZER MRD VOLT CSAK EBBEN AZ ÁGAZATBAN???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.