Schiffer sajnálja Novák bukását, mert szerinte voltak „önálló ambíciói” is.

Schiffer András szerint Novák Katalin még mindig elnök lehetne, ha megmagyarázza a kegyelmi döntést

Kép: Youtube

Azért az viszonylag ritka, hogy amikor egy kormánynak alkotmányozó többsége van a parlamentben, és rendíthetetlennek tűnő támogatottsága a közvélemény-kutatások alapján, akkor belpolitikai válság alakuljon ki. Márpedig most abban van Magyarország, egy belpolitikai válságban

– így értékelte az elmúlt időszak történéseit Schiffer András ügyvéd, korábbi országgyűlési képviselő az Index Konkrétan Rónai Egonnal című műsorában.

Schiffer sajnálja Novák Katalin lemondását, mert szerinte voltak „önálló ambíciói” is, hiába könyvelte el mindenki „Orbán bábjának”. A műsorban arról beszélt, Novák súlyos hibát követett el azzal, hogy nem állt ki a botrány kirobbanását követő napokban és nem indokolta meg, hogy miért adott kegyelmet a bicskei gyermekotthon pedofil-ügyben elítélt igazgatóhelyettesének. Schiffer szerint ha ez megtörtént volna, még mindig elnök lehetne.

Forrás: Index.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
aljas gerinctelen féreg vagy, mint nagyapád! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@Pusztai: ... A riportból kiderült: volt, akit pénzzel próbált meg rávenni, hogy vonja vissza a vallomását, volt, akit azzal fenyegetett meg, hogy ha nem másítja meg a vallomást, elszakítják a testvérétől. Gyakorlatilag lefogta a gyerekeket, hogy más bánthassa őket – jellemezte a helyzetet Bárnai Árpád."

Ennyit K. Endre ártatlanságáról. Valamint kapott jogerősen 3,6 évet és azt békében töltögette, mint elitélt pedofilia bűnrészességével.
ha ártatlan volt mé nem kajbált ezerrel??
Pusztai
Tessék mondani az elitélt pedofil védőt védő fideszhúgyagyu cinkosa a pedofil bűnözőknek???
Pusztai
Mindig elrögöm magam amikor egy fideszhúygagyi vakhitű segghülye okoskodik, és a rászáradt szart akarja másra kenni, dehát rászáradt!
Nem tudja!
És ha már: , reklámozzák milyen ostoba segghülyék, bemutatva: iylenek a híveik.
Az ellenzék nem tud annyit ártani a fidesznek mit ezek a lábasfejü kretének
Pusztai
"K. Endre módszereiről vallottak a nevelők és az áldozatok, miszerint a volt igazgatóhelyettes különböző juttatások ígért a gyerekeknek azért cserébe, hogy hallgassanak az őket ért abúzusról. Állítják, ha ez nem vezetett célra, akkor Kónya fenyegetőzött. Volt gyerek, akit pénzzel, volt, akit egy síelés ígéretével próbált meg a bicskei gyerekotthon igazgatóhelyettese rávenni arra, hogy titkolja el az ellene elkövetett bűncselekményeket – írja a Hvg. Pop Mert, a bicskei gyermekotthonban történt zaklatások miatt rendőrségi feljelentést tevő áldozat, Bárnai Árdád, az intézmény egykori nevelője és Schmidt Erika élménypedagógusa beszélt az RTL Házon kívül című műsorában K. Endre módszereiről.

Az igazgatóhelyettes, akit a gyerekek Endre bácsinak neveztek 26 éven át dolgozott együtt az igazgatóval, aki több gyereket szexuálisan zaklatott. A gyerekek szerették Endre bácsit – mondta el Bárnai Árpád -, ám amikor kiderültek a zaklatási ügyek, az igazgatóhelyettes tőle azt kérte, hogy ne beszéljen erről a gyerekekről, se mással. „Endre bácsi megkereste őket, van, akit fenyegetett is, hogy ne merjen a dologba beleállni” – fogalmazott Pop Mert. A riportból kiderült: volt, akit pénzzel próbált meg rávenni, hogy vonja vissza a vallomását, volt, akit azzal fenyegetett..."
Aki ezt nem fogja fel amiért jogerősen elitélték ezt a pedofil védő mocskot az maga is a pedofil védő cinkosává válik.
Pont.
Pusztai
Ha már a geczit istenítő és fideszt védő zseniző Török is így ír akkor azé az nems emmi!!

"Abba bukott bele Novák Katalin, hogy kegyelmet adott K. Endrének, vagy abba, ami az utána következő napokban történt, vagyis nem történt?
...Vannak, akik azt mondják, hogyha az első reakció jobb, menthette volna magát, ám szerintem nem. Lehetett volna más a forgatókönyv, de ez az ügy annyira a szíve közepén találta el a Fidesz politikáját, hogy a végeredmény ugyanaz lett volna. Nem hiszem, hogy a választók elsöprő többsége azért kívánta volna a köztársasági elnök lemondását, mert rosszul reagált az örmény elnökkel tartott sajtótájékoztatóján, amikor szembesítették a történtekkel. Bár rosszul reagált.
...Lényegében tagadott.
Tagadott, terelt.
Mindezt furcsa, bicskanyitogató stílusban tette az ügy jellegéhez képest.
...De szerintem ez már kevésbé jutott el az emberekhez, mint a kegyelmi ügy súlya."

és: ...
"És ha végiggondoljuk az elmúlt tizennégy év botrányait, akkor a kegyelmi ügy benne van a top háromban.

Erős a mezőny, hiszen Schmitt Pál lemondása, a Szájer- és a Borkai-ügy is erős történet volt, de ha azt nézzük, hogy mennyire sérti a Fidesz politikájának a magját, akkor ez – a Szájer-ügy mellett – talán a legsúlyosabb."

Semmi KEndre mentegetés, sőt!
kereső
Miról beszélsz schiffer? Elnök lehetne? Ez a képmutató, szemforgató fideSS politikus? Az, aki 2023.április 27-én nem tartotta "hibának", és nem is ÉREZTE hibának a kegyelem megadását? Mindez az állapot akkor következett be nála, amikor kiderült ?
És ezt kell nektek, meg a konzervativok társaságának, a fideSS frakciójának meg az egész propaganda gépezetnek mentegetni,és "hőst" faragni belőle ezek után?
És ha a fideSS elnöksége megtárgyalta budaházy kegyelmi ügyét, ki hiszi el, hogy a többit nem? Vagy a fideSS elnöksége úgy itélte meg, hogy ez az "ügy" piti- és nem fog port kavarni, hiszen meg voltak győződve arról, hogy az egész társadalom ugyanolyan erkölcsileg romlott, mint ők? Benézték- a budaházy ügy nem kavart akkorra felháborodást, mint a Kónya Endrének adott "kegyelem". orbán benézte- mert van még olyan aki azt hiszi, hogy nem volt köze hozzá?
Azt hitték, hogy már mindenkit sikerült lezülleszteni a saját szintjükre? Hübrisz...a gőg, a saját tévedhetetlenségükben vetett hitük legyen a bukásuk oka. Mert erkölcsileg már megbukott orbán, a fideSS, az egyházak. És velük együtt ti, is , ti "értelmezgetők"- a függetlenség köntöse alá rejtett romlottságotokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok