Mintha parancsra tették volna a fideszes képviselők Novák lemondásának hétvégéjén, a kegyelmi botrány kellős közepén mulatós disznótoros eseményekről posztoltak – kezdi híradását Hadházy Ákos.

Disznótoros mulatozással "ünnepelték" a fideszesek a kegyelmi botrányt – Rétvári a jó kolbász titkát kutatta

Fotó: Facebook/RetvariBence

Hadházy Ákos ellenzéki képviselő hiányolja a bocsánatkérést az áldozatoktól.

Valami együttérzést pedig csak Novák és Varga kapott, de ők is csak annyit, hogy a négy disznótoros képviselőből kettő megosztotta Kocsis Máté Novákéknak hálálkodó posztját.

Rétvári államtitkár jelmondatot is küld: amit ma megehetsz, ne halaszd holnapra! Mulassunk, mintha semmi sem történt volna és mintha nem lenne több millió létminimum alatt élő ember az országban, mintha nem esett volna szét a közoktatás és a közegészségügy.

A legszebb azonban Rétvári "közjóléti belügyi" államtitkár disznótoros rendezvénye, aminek a mottója "ÉTELED AZ ÉLETED", illetve a helyi hírharsonában olvasható bölcsességek arról a NETTÓ HÜLYESÉGRŐL, hogy MENNYIRE EGÉSZSÉGES A GMO-MENTES KOLBÁSZ . Idézem: "Az igazi kolbász titka nem csak az, hogy jó szívvel csinálják, hanem az is, hogy GMO-mentes takarmányt kapjanak az állatok." (A GMO kérdésről lehet vitatkozni, de ha Rétvári nem tudná: MINDEN kolbász GMO mentes, mert ha netalán enne is a disznó ilyen takarmányból, amíg abból hús és zsír lesz, a csúnya módosított növényi génből már semmi nem maradt. Rétvárinak üzenjük: az nem úgy van, hogy a növényi gén a disznó gyomrából átugrik az sonkájába...)

Az már csak egy kis vicc, hogy ezeket a disznótoros fesztiválokat többnyire EU-s pénzből fizetik önkormányzatok vagy fideszes kamucivil szervezetek.

- számol be közösségi oldalán Hadházy Ákos.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Ez hogy lehet, hiszen még él a disznó...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Rétvári is gyakran "konyházik", a múltkor rétest sütött.
Toller Béla
Ezekkel hogyan lehetne békében élni ?
balos
@szép új világ: Na azt a disznót még a 20 napja éheztetett szikla python is kiköpné!
balos
@Toller Béla: Én szívesen látom őket kb.húszat,mert most betonozunk!
izéke
A bejegyzés szerint a földgáz ára a tőzsdén köbméterenként 92 forint, miközben „a magyar kis- és középvállalatoknak (pékségeknek, éttermeknek stb. és rajtuk keresztül mindannyiunknak) – és az önkényesen megállapított évi 1700 köbméter felett fogyasztó háztartásoknak – az önkényesen megállapított hatósági ár több mint 700 forint köbméterenként, azaz a jelenlegi tőzsdei ár hét és félszerese. A magyar kormány ezt rezsicsökkentésnek nevezi.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.