Az Alapjogokért Központ „ismeretlen korú lányokkal elkövetett toi-toi kalandokról” ír.

Azahriaht támadja a kormánysajtó, Orbán Tiktokjáról is eltűnt a vele viccelődő videó

Kép: Facebook

Eltűnt Orbán Viktor Tiktokjáról a videó, melyen a miniszterelnök Azahriah tripla telt házas Puskás Aréna-koncertjével viccelődik – vette észre a 24.hu. A videó rejtélyes eltűnése ráadásul nem az egyetlen jel, amely arra utal, hogy a kormánypárti propaganda célkeresztjébe került az előadó.

Az Alapjogokért Központ a Mandineren jelentetett meg egy publicisztikát csütörtökön, melyben Azahriahra is kitérnek. „Ő az, aki a szolnoki palacsintafesztiválon egy rajongójával keveredett egy gyors légyottba” – idézik fel a palacsintafesztiválos incidenst. Majd így fogalmaz a véleménycikk név nélküli szerzője:

Ugye nem akarjuk, hogy Azahriah ismeretlen korú lányokkal elkövetett toi-toi kalandjai váljanak »társadalmi célú tükröződéssé«? Hogy gyermekvédelem ellen uszító baloldali influenszerek mutassanak nekünk utat erkölcs és gyermekvédelem ügyében?

Azahriah az egyike annak a több mint száz tartalomgyártónak, aki részt vesz a pénteki civil tüntetésben. A tüntetők Novák Katalin kegyelmi botránya, annak kormányzati kezelése miatt mennek az utcára – csütörtök estig több mint 40 ezer ember jelezte, hogy érdekli a megmozdulás.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fideszes gyökér
Jó lenne, ha valaki utat mutatna, mert nem nagyon megy ez a pedofil nácigányok pártjának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Maccska: Ha Ákos számol akkor lesznek vagy kétmillióan!
Pálinkás Pál
@KisTehen: nézd meg a Btk.-át...ti írtátok..
sokanvagyunk
„Ő az, aki a szolnoki palacsintafesztiválon egy rajongójával keveredett egy gyors légyottba” - ...és ezek után, később került fel (messze nem elítélőleg) Orbán Tiktokjára - lehet hogy követőként? - a videója. Akkoriban ez nem volt téma nála.
C_3PO
Ügyes a kis rác! 3 koncertet összehoz egymás után a Puskás Arénában...
Népszerű! Erre épít a háttere! Persze van az a pénz!
telegdilaci
@fideszes gyökér:Legjobb védekezés a támadás,az alapjogok központnak nem a vissza élések vizsgálata lenne a kötelessége ahelyett hogy a rendszer kritikus Embereket gyalázzák,keresgéljenek csak a kormány környezetében!
fideszes gyökér
@telegdilaci: a rubelben fizetettek közül egyik sem normális.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.