Egyre több polgármester-jelölt személyére derül fény, de a főpolgármester-jelöltről mélyen hallgatnak. Most felmerült négy név.

Közöttük lehet a fideszes főpolgármester-jelölt – Hamarosan megnevezik Karácsony Gergely kihívóját

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

A főpolgármester-jelölt személyének bejelentését a Fidesz márciusra ígérte. Számos név forgott eddig a köztudatban, például Wintermantel Zsolt, Sára Botond, Fürjes Balázs vagy éppen Kubatov Gábor is felmerült Karácsony Gergely kihívójaként

- számol be a Magyar Nemzet.

Az önkormányzati választásokra az utóbbi napokban többen bejelentkeztek. Bús Balázs korábbi óbudai polgármester indul újra. Böröcz László korábbi Fidelitas-elnök, országgyűlési képviselő az I. kerületben indul, Zuglóban új jelölt indul:

az időközben fővárosi képviselői pozíciót betöltő Rozgonyi Zoltán helyett az a Borbély Ádám, aki először a zuglói Fidelitast, majd a budapesti Fidelitast vezette, és mindvégig Zuglóban politizált. Borbély szintén jelölt volt a 2022-es országgyűlési választáson

- írja a Magyar Nemzet.

A XVI. kerületben Kovács Péter, az V. kerületben Szentgyörgyvölgyi Péter, a XVII. kerületben Horváth Tamás, a X. kerületben D. Kovács Róbert, a XXII. kerületben Karsay Ferenc kéri majd a helyi szervezet jóváhagyását. A VIII. kerületben Szilágyi Demeter, VII. kerületben Vattamány Zsolt helyett a Fidesz frakcióvezetője, Benedek Zsolt indulhat, Terézvárosban pedig Hassay Zsófia helyett Kovács Balázs Norbert méreti meg magát. 

Forrás: Magyarnemzet.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
két kerületi bukott polgi biztos nyerő mi??
Pusztai
@Pusztai: ennyire xar a helyzet a fideszben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.