Egy kis érdekesség... Idegrohamot kapott Gyurcsány Ferenc élő adásban - erről ír az Origo. A DK elnökét hétfő este az ATV stúdiójában kérdezték arról, hogy ő 2006-ban, az őszödi beszéd kapcsán miért nem vállalta a felelősséget és miért nem mondott le. A volt miniszterelnök megkerülte a választ és ujjal mutogatott a műsorvezető felé, számonkérve, hogy miért kérdezi erről. Az Origo úgy fogalmaz: Gyurcsány Ferenc minősíthetetlen viselkedése elárulta: nem jött be a baloldal számítása.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@teuton: Hát akkor annyira vagyok bunkó óvodás, mint te!
teuton
@FLETÓ: Mar megint a "te"! Tudod, mit? tarsalogj a masik ovodas haveroddal, a keppekkle "kommunikalo"l pege-rovarral! Reszemröl befejezve, semmi ertelme agyatlan birkakkal tarsalogni tömondatokban -mint az oriasplakatokon, hiszen ök csak ennyit ertenek-, okos enged...
FLETÓ
@teuton: Óvodással tárgyalok! Nem veszed észre? Egy agyatlan birkával! Egy bunkóval... Egy primitív mocskolódóval, aki valami baromságot böffent, miközben a tökeit vakargatja, állandóan köhécsel, s a száját nyalogatja most is!
teuton
@FLETÓ: A leirasod helyes, es pontosan passzol a ptrohos gazdadra! Na most besetaltal a faszerdöbe!
Kapanyél
Ha ez idegroham, nem látták még anyósom néha-néha! :)))
FLETÓ
@teuton: Neked tartottam tükröt! Hogy te mit képzelsz bele, az a te dolgod / problémád / pszichéd!!!
Apropó! Nekem nincs gazdám! Szabad ember vagyok! Ez a gazdaállat kifejezés a tiéd / tiétek! Sokaktól olvastam itt - egy kutya kölyke az összes felhasználó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.