Egy kis érdekesség... Idegrohamot kapott Gyurcsány Ferenc élő adásban - erről ír az Origo. A DK elnökét hétfő este az ATV stúdiójában kérdezték arról, hogy ő 2006-ban, az őszödi beszéd kapcsán miért nem vállalta a felelősséget és miért nem mondott le. A volt miniszterelnök megkerülte a választ és ujjal mutogatott a műsorvezető felé, számonkérve, hogy miért kérdezi erről. Az Origo úgy fogalmaz: Gyurcsány Ferenc minősíthetetlen viselkedése elárulta: nem jött be a baloldal számítása.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...ugye hogy senkinek nem tetszik amikor szembesítik önmagával ?
namihami
A havi járandóságért ezt látta az origo! Most jöhet a többi csahos!
Fura, hogy azt már nem látta, hogy a ""riporter"" (aki egyébként a fidesz- és hitgyülis(!!!) fizetett alkalmazottja) hogy farolt vissza a ""lényegretörő"" kérdése után! Csak nem b@szták le a fülesén keresztül, mert bunkó volt?!?!? De, várom azt, amikor ilyen kérdéseket tesz fel az M1 riportere valamelyik fideszes ""személyiségnek"" !?!?!
Jaaaa, hogy ez ott nem divat? lletve másnaptól már nem is alkalmazott? Bocs...
Eladott Ország
@namihami: ma, 16:50 ♦ Lomnici Zoltán alkotmányjogász az origónak. „Míg a baloldalon a bűnöknek sem, a polgári konzervatív oldalon a hibáknak is van következménye.” Ez már a Tóni féle központi utasítás szövege. Ezt nyomatta a csokismatyi meg még jópár nyilatkozó , sőt a nyilashagyaték és testüregvizsgáló bayerzsóti is.
uploads.disquscdn.com/images/6a162c3d943cd89f84457168fc90e248dc399665e77fec1c9872fad3bc8ff93a.png?w=800&h=456
sándorbence
egyik kisztitkár és másikkisztitkár hánynomkell mindkét titkártól
azegyik mégaktivan bújkála kordonok mögött ésnyalogatja magát
Yoda69
Az origo hazudik mint mindig, a kozteve meg raduplaz, es osszeollozott jelenetekkel probaljak lejaratni Gyurcsanyt. (A vagatlan musort az ATV honlapjan meg lehet nezni.) Ugyanigy olloztak ossze az Oszodi beszedet is, amit ha valaki vegignez vagatlanul rajon, hogy Gyurcsany az egyetlen politikus aki szembe mert nezni a multtal, es megprobalta annak hazugsagait felszamolni.
csak úgy....
nevetséges, próbálják a pedofil botrányukat elterelni gyurcsánnyal! :)
te meg ferkó fogd neg a viktor kezét és húzzatok a ... nyugdíjba, nélkületek még a levegö is jobb lesz az országban!
balos
Amit a fideSSes geci nyilastömeggyilkosturulbaszónemzethyvármegyérehajazótetvek megtehetnek,azt még a megszállóink az ezeregyszáz év alatt sem tudták felülmúlni!
balos
Az o-rigo nevűszennyes oldal felszopói pedig jó pénzért a családjukat is képesek kilóra eladni a buzzancsok és pedofilok clubjában!
szaboria1
@Maccska: Megnézted az ATV -n vagy te is csak az össze vágott baromságot nézted.
csak úgy....
@Maccska: te szervilis dilis, 0rbánnak van önkritikája!? - sose volt!
nezelodo
Egye fene, még mindíg jobb, mintha pozdorjává törte volna a dolgozószobáját, és az adófizetőknek kellene fizetni több alkalommal is az újjáépítést! A másik, tőle legalább megkérdezhették, Orbánntól mikor merik megkérdezni, mit művelt 2006-ban?
Őrnagy
Az Öszödi beszéd óta a balliberális csürhe taktikája (számítása) nem jön be. Egy teljesen új, külföldi befolyás mentes, józan magyar emberekre épülő konstruktív magyar ellenzékre lenne szüksége az országnak és a magyar demokráciának. Amíg Gyurcsány és a külföldön kiképzett, külföldi érdekek kiszolgálására kölföldről támogatott ellenzéki politikusok alkotják a "magyar" ellenzéket, addig a józan magyar emberek jóvoltából az ellenzékünk teljes kudarcra van ítélve.
KisTehen
előadás előtt fel kellett volna hajtania egy felest
KisTehen
kellene tüntetést szervezni, hogy a dékában is legyen közvetlen elnökválasztás
Fülöp Már Ló
@Csak Norisz és senki más: Na, ezzel váltsatok rendszert!!!
Virág Árpád
@Csak Norisz és senki más: Hát, nem ő lesz a következő köztársasági elnök !
Eladott Ország
@Csak Norisz és senki más:@Virág Árpád: "A magyarokkal már senki sem akar találkozni" Hazugság! A kakadu most is például találkozik Lukasenkával. Utàna mehet akár Lavrovhoz is. Meg az összes F@szomisztànban' is szívesen látott vendég, meg egy csomó afrikai banànköztársaságban is. Ez nektek semmi? Ha magányra vágyom elutazok Prüccelbe’
uploads.disquscdn.com/images/519feb7498e79c0c15ed2358c6c1a69110e39b2709a53b6040f005befbf67e9a.jpg?w=800&h=247
Ez így gyönyörű, meg ez…
uploads.disquscdn.com/images/1f45e301a18b7555847f435c41b53c7b7838855129812a95d1661e6761886aaa.jpg?w=800&h
Csak Norisz és senki más
@Eladott Ország: Legközelebb - ha kérhetem - csak engem szólíts meg, légy szíves! Ha mással is ez a közlendőd, neki is írd le külön! Senkivel nem vállalok semmiféle közösséget!
Egyébként egyetértek legutóbbi mondandóddal! LIKE-ot is nyomok...
FLETÓ
Feri egy pszichésen aberállt tökfilkó!
teuton
@FLETÓ: Az allandoan köhecselö, tökeit vakaro szajnyalogatosrol mi a velemenyed?
teuton
@FLETÓ: 1 nagy különbseggel! A potrosohos soha nem ad interjut, mert nem olvashatja fel papirrol az elöre megirt szonoklatat! Az ellenzeki ujsagirokat pedig nem engedik be valami kellemetlent kerdezni, csak az elöre megbeszelt "kerdesekre" van meg az elöre megirt valasz a qurmanymedianak, lasd alakerdezes Kossuth-radio!
teuton
@FLETÓ: Melyik? Amelyik nem lop! Amelyik a SAJAT cegeböl el, nem EU-penzböl, visszacsorgatasbol, meg korrupciobol!!! Mondj nekem egyetlen EU-tagorszagot, ahol a regnalo szemely csaladjai es haverjai rövid evek alatt milliardosok lettek!
FLETÓ
@teuton: Melyik? Amelyik haldoklik??? Itt olvastam az előbb!
Mondjak neked EU tagországot? Belgium, Hollandia, stb. Csak te nem látod a Tajvani bankszámlákat! Ukrajnán keresztül is mosnak ki lóvét! Hova lett a 240 milliárd euro? 80 talán jut újjáépítésre?! Talán! A többi? Fegyverekre kapták, ahol a beszerzési ár 100-szorosa a gyártási árnak?! Szép kis árrés! Van miből visszacsengetni!
Apropó! Fegyverre miért ad az EU?
teuton
@FLETÓ: Ertelmetlen dolog agyatlanokkal vitatkozni, akik mindenfele összeesküvesben, konteokban meg Deep State-ben hisznek... En azt latom, hogy Nyugaton a segelyböl is jobban lehet elni, mint MOon a napi 8 oras munkabol... 1 pelda: A nemet LIDL-ben a 16 eves 1 eves kezdö eladotanulo 400000 ft-it kap, a legalabb 10 ev tapasztalattal rendelkezö elado pedig 7000 ftos orabert. a lakhatas valamivel dragabb (nagyvarosokban), de amugy minden olcsobb (energia, elelmiszer, telefon, bank, stb.) , Ja, a Nyugat haldoklik, mondja a propagandatok...
FLETÓ
@teuton: Akkor oda kell menni! Tessék, kérem! El lehet innen menni...
teuton
@FLETÓ: Kösz az ajanlatot, mar 41 eve eltem vele!!! Ezert tudom, miröl beszelek, nekem van összehasonlitasi alapom, neked meg ott van a qurmanypropaganda! Kevesebb külföldi munakevert 10x annyi nyugdijat kapok, mint több magyarert!!! Egyebkent a pontatlanul közölt idezeted azoknak szolt, akik nem akartak MOon adot fizetni!!!
FLETÓ
@teuton: Akkor??? Ne sírj itt mint egy rossz kurva!
csak úgy....
látom,hogy ezt a cikket rákapcsolták egy szíjjártó féle kínai lélegeztetöre!
nagy szarban lehetnek a fidesz trollok, ha február 18 óta már csak gyurcsányozni tudnak!
teuton
@FLETÓ: Tükörbe neztel? Ki sir itt allandoan es szemelyeskedik? Vagy legfeljebb valami baromsagot böffent?
teuton
@Maccska: Kutyaagyu macska! Te olvasni meg irni sem tudsz, mit tudsz egyaltalan a BILDröl? Mi köze a BILDnek a magyar propagandamediahoz???
teuton
@FLETÓ: Egy kis emlekeztetö egy primitiv mocskolodonak: "FLETÓ
@teuton: Akkor??? Ne sírj itt mint egy rossz kurva!"
FLETÓ
@teuton: Ezzel mi a gond? Megfelel a valóságnak!
Dr. Proktor
@Maccska: "pont láttam,pedig nagyon ritkán nézek ATV"
Hát pont ez a baj! Láttad és nem nézted, ergo semmit nem érthettél meg belőle...
teuton
@FLETÓ: Pontosan! TE egy primitiv mocskolodo vagy, sajat magad bizonyitottad be!!!
FLETÓ
@teuton: Ja, te most néztél tükörbe?!
teuton
@FLETÓ: Bunko, olvasdd a sajat vakarmanyod!
teuton
@FLETÓ: Bunkó óvodásokkal nem tárgyalok, akik csak a másikra tudnak mutogatni, kopogtass inkább a pege-rovarnál, vele egyszerübb lesz, ö óvodás képekkel tud "kommunikálni"...
FLETÓ
@teuton: Hát akkor annyira vagyok bunkó óvodás, mint te!
teuton
@FLETÓ: Mar megint a "te"! Tudod, mit? tarsalogj a masik ovodas haveroddal, a keppekkle "kommunikalo"l pege-rovarral! Reszemröl befejezve, semmi ertelme agyatlan birkakkal tarsalogni tömondatokban -mint az oriasplakatokon, hiszen ök csak ennyit ertenek-, okos enged...
FLETÓ
@teuton: Óvodással tárgyalok! Nem veszed észre? Egy agyatlan birkával! Egy bunkóval... Egy primitív mocskolódóval, aki valami baromságot böffent, miközben a tökeit vakargatja, állandóan köhécsel, s a száját nyalogatja most is!
teuton
@FLETÓ: A leirasod helyes, es pontosan passzol a ptrohos gazdadra! Na most besetaltal a faszerdöbe!
Kapanyél
Ha ez idegroham, nem látták még anyósom néha-néha! :)))
FLETÓ
@teuton: Neked tartottam tükröt! Hogy te mit képzelsz bele, az a te dolgod / problémád / pszichéd!!!
Apropó! Nekem nincs gazdám! Szabad ember vagyok! Ez a gazdaállat kifejezés a tiéd / tiétek! Sokaktól olvastam itt - egy kutya kölyke az összes felhasználó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok