Az elnök szerint az ÁSZ nem nyomozószerv, ezért nem is tudhat informális együttműködésről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Nincs itt semmilyen kapcsolat, pénzügyi meg pláne!
Sőt a Megafonról és a CÖF-TÖF-RÖF-ről, még soha nem hallottak a Fideszben.
Egy nagyon objektív és rettentően független Századvégbél kutatás szerint, a CÖF-ös horda, de élükön Csizmadia Lászlóval azt gondolták a Fidesz hallatán, hogy valamilyen gyorsbüfében kapható szendvics féleség...
A Megafonnál meg csak pingvineztek, hogy az meg mi lehet, ilyet még soha nem hallottak, hogy Fidesz...
KisTehén meg boldogan kérődzve bólogat...
A marha!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
és közben: (ezt sem engedték be)

ultima ratio

vagy csak egy kellően hazug érv, amit ezerrel szajkóznak

Mottó:
„CC:”, azaz Ceterum censeo, ami az eleje:
Ceterum censeo delendam esse Carthaginem
Marcus Porcius Cato híres addicionális mondata

Ahogy mostanság szinte minden cikkben a „Az Orbán-gyűlölő Kéri László fejest ugrott a baloldali fekáliatengerbe” visszafogott elmélkedésben is elhangzik:
„a kormány mikén reagált a történésekre, szigorítani fogja a törvényt, illetve arról, hogy a ma a gyermekvédelem élharcosaként tüntető baloldal korábban nem szavazta meg a gyermekvédelmi törvényt, egy árva szó nem hangzott el a beszélgetésben.”!
Nos ami Orbán reakcióját illeti arról számos leleplezés született, de ez a nem szavazták meg az általuk „gyermekvédelminek” nevezett – hogy stílusos legyek – szar-kupacot, már az értelmezési fogyatékosságuk és pofátlan hazudozásuk újabb gyöngyszeme! =))
Pusztai
Asztat monyta nem is tuggyák mijaza fidesz!
RonaGyuri
Bemondásra megy?

Nem első alaklommal, de nekem megint ez az angol-magyar anekdota ugrik be az ÁSZ érveléséről

Windisch László egy háttérbeszélgetésen azt mondta, hogy a Civil Összefogás Fórum és a Megafon kampánytevékenységét is vizsgálta az Állami Számvevőszék, de ott nem talált olyan problémákat, mint az ellenzéki kampányban.
Mert: „szerinte a Fidesznél, a CÖF-nél és a Megafonnál is az történt, hogy: megkeresték a pártot és a szervezeteket, és nyilatkozatot kértek, hogy volt-e szervezett együttműködés a kampány során, a válasz szerint pedig nem.”!
Ha a vicc:
„Falusi lagziban hatalmas botrány tör ki, mert a vőlegény belerúg a menyasszonyba. A botrányból verekedés lesz, majd az egész társulat a rendőrségen köt ki. Miután az orvos ellátja a sérülteket, a rendőrök megkezdik a vendégsereg kihallgatását. Először azt a vendéget hallgatják ki, aki éppen a menyasszonnyal táncolt a verekedés kitörésekor.
- Na, mesélje el, mi történt! - mondja a rendőr.
- Én azt nem tudom, kérem! - mondja a vendég. - Menyasszonytánc volt, éppen a menyasszonnyal táncoltam, amikor a vőlegény hirtelen felugrott a székéből és minden ok nélkül az ara lába közé rúgott!
- Hú, az biztos nagyon fájdalmas volt! - szisszen fel a rendőr.
- Azt elhiheti! Három ujjam el is tört”
izéke
A miniferi kampányt se csinálta senki,hát nem akarjátok elhinni? Nem tanultok Navalnij esetéből? :))))
izéke
Csak tudnám,hogy honnan van az a pénz,amit ez a két szartúró csoport elkölt...mert biztisan nem a tagdíjakból költenek heti 50 milliót facebook hirdetésekre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.