Dr, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő ezúttal a Nógrád megyei Kazáron mutatta be, hogyan lopta el a Fidesz és holdudvara az uniós támogatásokat.

Lombkoronasétányhoz hasonló lopást buktatott le Hadházy Ákos

Újabb lopás, megint fideszesek. Forrás: Facebook

Hadházy posztja:

Ez az üres csehó (azaz "PALÓC GASZTRONÓMIAI BEMUTATÓHELY") 200 millióba (!) fájt Önöknek. Ennyi pénzt adott a Belügyminisztérium "GAZDASÁGÉLÉNKÍTŐ" programja a "PALÓC GASZTRONÓMIA TURISZTIKAI CÉLÚ BEMUTATÁSÁNAK FEJLESZTÉSÉRE" Kazár község önkormányzatának.

Nos, ebből csak a gazdaságélénkítés és a palóc gasztrónómia bemutatása nem jött össze. A "Laska Terasz" fantázianevű műintézmény ugyanis összesen szűk két évig üzemelt, tavaly szeptember óta zárva van. Az oldal posztjait ugyan az elmúlt hetekben letörölték, de a vendégértékelések megmaradtak. Ezekből kiderült, hogy a palócok leginkább hamburgert, gyrost és pizzát ettek (lehet, hogy ezek palóc ételek??). A beszámolók szerint néha azért lehetett laskát (palóc krumplilángost) is enni....

Az étterem pár napja egy "Hamarosan" felirattal azt sejteti, hogy talán újra kinyit. Gondolom, muszáj úgy tenni, mintha működnének, nehogy visszakérje a pénzt a minisztérium. Bár úgysem fogja, hiszen a polgármester jó fideszes palóc.

Ráadásul Kazáron ez a horribilis drágán épített , ellenben nem is működő gyros-os resti a kisebbik baj. A nagyobbik baj a 650 millióért (!) épített 12 fős (!) bölcsi, vagy a kamu civil szervezettel kamu "palóc bemutatóhelyre" felvett EU-s 50 millió, amiből munkásszállót épített a polgármester külföldi vendégmunkásoknak...

Forrás: Hadházy Ákos
Fotó: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Nincs itt semmi látnivaló, lopunk, mint a gép...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: te bunó "faszparaszt" , a mentelmi jogot föl lehet függeszteni ha nem fosnának egy esetleges pertöl a fideszes tolvajok,ahol kiderülne hogy hadházy igazat állít
csak úgy....
@KisTehen: ökör,te egy tolvaj és pedó símogató!
SÍva
@KisTehen: Nem lyukadtunk ki sehová sem és nem arról volt szó, hogy kik vannak többségben! Ne tereld a szót! Az értelmetlen közpénz égetésről és a már nem is igazán leplezett lopásról volt szó!
Sakk Matt
@KisTehen: Bizony..és még a zenéje is szar :P
Sakk Matt
@KisTehen: Anyádnak vannak elvtársai.
Sámannus
Most már az országot lopják a magyarok elől. Behozzák a migránsokat, és lecserélik a lakosságot. Ezért kell nekik Ferihegy, hogy kontroll nélkül lopják szarrá magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.