Bedő Dávid Orbántól és az összes miniszterétől is megkérdezte, hogy nyaraltak-e a pedofilsegítő K. Endre szülőfalujában – írja a Momentum közleménye.

Kínzó kérdést tett fel Orbánnak és minisztereinek a Momentum politikusa

Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese a Facebookon számolt be róla, hogy az Orbán Viktort és összes miniszterét írásban kérdezte arról, hogy ők – Novák Katalinhoz hasonlóan – nyaraltak-e K. Endre szülőfalujában, illetve jártak-e – szintén a bukott köztársasági elnökhöz hasonlóan – a zabolai Mikes-kastélyban.

A pedofilsegítő ugyanis Zabolán nőtt fel, édesanyja jelenleg is ott él. A nyaralás tényét a Köztársasági Elnöki Hivatal is megerősítette, valóban ott nyaralt a köztársasági elnök a kegyelmi döntést követő nyár végén, azaz 2023 augusztusában. A bukott köztársasági elnök és családja abban a Mikes-kastélyban szállt meg több napra, ami magyar adófizetői pénzből újult meg és alakult kastélyszállóvá, Mikes Katalin pedig évtizedek óta szoros barátságot ápol K. Endre édesanyjával. 

– írja kapcsolódó bejegyzésében a Momentum politikusa.

Bedő szerint könnyedén előfordulhat, hogy más fideszes politikusok, kormánytagok is nyaralhattak a pedofilsegítő szülőfalujában, ezért írásbeli kérdést tett fel minden miniszternek és Orbán Viktornak, hogy kiderítse, ők nyaraltak-e már Zabolán és jártak-e már a zabolai Mikes-kastélyban.

Forrás: MTI-OS

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Kínos, nem Kínzó te fasz média csótány???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Kínos, nem Kínzó te fasz média csótány???
csak úgy....
@Maccska: és a te seggedben kik jártak,van valami listád róla? lesír rólad,hogy buzeráns vagy,nincs nap ,hogy ne hoznád elö a kedvenc témádat!
Aki Én
@Maccska: Ahogy a fidesznél sem sajnos. Ott több a sittes.
jancsipapa
@Pusztai: Ne csodálkozz ezen . Ezeknek a cikkeknek jó részét nem itthon írják , automata fordítóval lefordítva átküldik és minden változtatás ,ellenőrzés nélkül leközlik Mint a tüntetések tábláit . Elkészítve megkapják és virítanak vele. Így aztán követelhetnek " szabad sajtot "...
Pusztai
@jancsipapa: megdöbbentően romlik a színvonal.

Először akkor volt ilyen, amikor kijöttek a helyesírás ellenőrzők, most szerinted a gépi fordítók?

De a kínzó és kínos közelébe sincs egymással, nem szinonima.
Ezt szinte csak ember tudja elkövetni.
KisTehen
a momentumnak lehetnek elítélt tagjai?
kereső
Btk. 305. § Hivatali visszaélés 305. § Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen a) hivatali kötelességét megszegi, b) hivatali hatáskörét túllépi, vagy c) hivatali helyzetével egyébként visszaél, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2023 nyarán , népes családjával együtt novák katalin, akkor még hivatalban lévő köztársasági elnök Erdélyben nyaralt.
Szálláshelyül a zabolai Mikes- kastélyt választották. A Mikes kastély tulajdonos úrnője Mikes Katalin , személyes jó barátja lévai anikónak , orbán viktor feleségének.
A Mikes kastély felújitásához, szállodává történő átalakitásához a Bethlen Alapból- a magyarországi magyar adófizetők pénzéből- a magyar kormány 1 milliárd forint támogatással járult hozzá.
A kastélyszálló tulajdonosa nagyon jó kapcsolatokat ápol a zabolai Kónya családdal- K.Endre családjával, édesanyjával és unokatestvéreivel.
A kastélyszállóban egy éjszaka 563 EUR-ba kerül.

Nos ez a "kinos" kérdés feltevésének háttere.

Amúgy, "egy gondolat bánt engemet"- azaz kinoz!! , a gondolat!Nem hiszem, hogy orbánt kinozza ez a gondolat, és azt sem hiszem, hogy ez a kérdés kinosan érintené akár orbánt, akár a kormányt, a fideSS-t!.

Az én kinzó gondolataimat az okozza, hogy 2-2,5 millió magyarországi magyar állampolgárt sem kinozza ez a "gondolat"- és nem is kinos számára.
KisTehen
@kereső: őket valeszeg az a kérdés kínozza, hogy hadházi miből vett bécsben lakást, ha fél évig nem kapott fizut az államtól és a fb-on kéregetett, hogy végezhesse a "munkáját"
csak úgy....
@KisTehen: te egy tipikus gyogyós,kevered a szezont a fazonnal!
lázár pecója 1000 X drágább volt annál a hadházy féle 1 szobás lakásnál,azt miért nem emlegeted te keszegagyú!?
csak úgy....
@Maccska: de aztán öregapád még is csak hazament és nyilas,majd avh.-s lett belöle.
KisTehen
@csak úgy...: de ő nem hazudja magáról azt, hogy jogállam-lovag
dr. prédikátor
Úgy is letagadják a szemetek, azt se fogják tudni merre van erdély!!!
csak úgy....
@KisTehen: burzalmasan unalmasak a butaságaid!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.