Nemzetközi, valamint hazai strukturális és ciklikus tényezőket is említenek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Strukturális???

az kétségtelen tény, hogy a hazai élelmiszerárak már nem csak a jövedelmekhez képest az élvonalban vannak

A Magyar Nemzeti Bank elemzést készített a hazai élelmiszerinfláció mögött meghúzódó tényezőkről, melyben kitérnek a nemzetközi, valamint hazai strukturális és ciklikus tényezők szerepére is.
Ami azt illeti túl azon, hogy nemzetközi hatásokról zagyválnak annak kapcsán, hogy miért nálunk a legdurvább az infláció???, pikáns tételek szerepelnek a hazai strukturális és ciklikus tényezők között. Ami kapcsán felemlítik profitinfláció-t, ami elegáns neve a NER-oligarchák mértéktelen habzsolásának! =))
Amihez jozzátartozik, hogy: „Az MNB megjegyezte, hogy a a nemzetközi folyamatok ugyan javultak, de a strukturális hiányosságaink továbbra is fennállnak.”
izéke
Vagyis szokás szerint megint más a hibás,orbánéknak mákszemnyi köze és ráhatása sincs semmiféle gazdasági eseményre... bakker,már tényleg Soros irányítja a világot és az Univerzumot is :))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.