A kormányfő, mint általában, a Kossuth rádió pénteki Jó reggelt, Magyarország! című műsorának vendége volt.

Orbán Viktor: az ország erős, de baj van, lemondott az elnök asszony, még mindig vérzik az ember szíve

A kormányfőt először Sulyok Tamás megválasztásáról kérdezték. Elmondta, hogy hosszú tárgyalások, sok mérlegelés előzte meg a döntést – már csak az országnak kijáró tisztelet miatt is. Utolsó körben a Fidesz elnöksége is megtárgyalta a kérdést, és így esett Sulyokra a választás. A tapasztalattal, az alkotmány- és a jogi ügyekben való jártassággal, a nemzetközi jog ismeretével, a nemzetközi térben való „forgolódással”, a politikai intézmények természetrajzának ismeretével és egy szakmai tekintélyt is megadó életúttal indokolta a döntést.

Az ország erős, de baj van, lemondott az elnök asszony, még mindig vérzik az ember szíve, ám az elnök asszony döntése és az emberek véleménye szemben állt egymással 

– tért át a bicskei botrányra.

Orbán Viktor azt mondta, Novák Katalin egy olyan kegyelmi ügyben mondott igent, amiben csak egyetlen helyes döntés születhetett volna, a nem. Ennek kapcsán az új államfő feladata lesz, hogy helyreállítsa a Novák kegyelmi döntése miatt megbomlott nemzeti egységet. Szerinte világossá kell tenni, hogy pedofil vagy ahhoz kapcsolódó bűncselekményekhez kötődő ügyekben nincs pardon.

Hozzátette:

ezt szinte mindenki így érezte az országban, a jobboldalon meg különösen, hiszen a családi értékek, gyermekek védelme, a gyermek, mint érték, az a "mi politikai krédónk, hitvallásunknak a középpontjában áll".

Hangsúlyozta: egy tisztességes országban, mint Magyarország, nem fordulhat elő olyan, mint ami a bicskei gyermekotthonban történt, és amit a kegyelmi ügy hozott felszínre.

Ez egész egyszerűen elfogadhatatlan, és ha már nem lehet miszlikbe vágni azokat, akik hozzányúlnak a gyerekünkhöz, hát az a minimum, hogyha elítélték őket, akkor utána nincs pardon és nincs kegyelem

– jelentette ki.

Mindeközben már megjelent egy poszt is közösségi oldalán:

Forrás: MTI

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Rohadék gazember!
A leggyengébb ország az eu-ban és még mindig ezt a fasságot hazudozod: erős ország! ??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Bár már látnám, h elvéreztél katóka után.
sándorbence
orbanisztánban péntekenkéntmegy avetités afidesz libernyákoknak
Cherry
Hányinger ez az elmebeteg zsiros hazug patkány,, ő a hibás mindenben, nem is csodálkoznék ha ő maga is pedofil lenne,,, undoritó egy zsiros Napoleon, akinek a nemzetközi politikai pódium csak egy szinházi fellépés, csak hogy ő nem főszereplő hanem csak egy olcsó cigány statiszta
Horizont
"Egy rohadt élhető országot kéne valahogy összefércelni két pedofilbotrány között, ami nem diktálja a tempót, nem a legeslegelső az elsők között, nem a leghatalmasabb, nem a legfontosabb, hanem egyszerűen működik. A tömegközlekedéstől az iskolákig, a kórházaktól a gyermekotthonokig. Ehelyett mi van? Erőszakos iparosítás, kínai gyarmati státusz, olcsó külföldi munkaerő, elbutulás, lecsúszás, propaganda és cirkusz a kenyér helyett."

kolozsvaros.com/2024/02/25/ennyire-nem-lehet-semmibe-venni-a-tarsadalmi-megrokonyodest/
Horizont
"Miniszterelnök úr, elmehet maga a picsába! Jön a miszlikbe vágó dumával meg a keménykedéssel. Ott van az ember, szabadon van. Lehet menni miszlikbe vágni, Döbrögi! Hajrá! Ne csak arcoskodjon, hanem tegyen valamit. A nagy megmentő. De mit várunk egy hétmérföldes hazudozótól? Aki úgy engedte szabadon az azeri baltás gyilkost, aki konkrétan lefejezett egy örmény tisztet, mint az állatvédők egy békés hattyút gyűrűzés után. Akinek az volt az egyik leghősiesebb tette, hogy a balkáni bűnöző haverját – a Gruevszki nevűt – kimenekítse az országából, miután börtönbüntetésre ítélték, és belopja Magyarországra. Akinek nem kezdett el viszketni a tenyere, amikor a Peruból hazamenekített Kaleta Gábor 500 ezer forintos pénzbüntetéssel megúszta, hogy a számítógépe pedofil tartalmak lerakataként működött."

kolozsvaros.com/2024/02/24/de-mit-is-varunk-egy-hetmerfoldes-hazudozotol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.