A kormánypropaganda gőzerővel dolgozik annak bizonyításán, mekkora haszonnal járt, hogy Orbán eddig vonakodott zöld utat adni a svédek csatlakozásának az atlanti szövetséghez. A svéd miniszterelnök pénteken jön tárgyalni Orbán Viktorral.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
vérzik? csupán a szokás bugyuta HAZUDOZÁS!!! =))
RonaGyuri
Az „azért puha, hogy ne fájjon” libasorban sincs

Bár tényleg „ezer sebből vérzik a sztori, amivel a kormányzat próbálja eladni a svéd NATO-tagság megszavazását”, de a nép az isten adta nép, mely … hinni akar =))

Már az előzetese sem volt semmi annak, hogy mekkora haszonnal járt, hogy Orbán eddig vonakodott zöld utat adni a svédek csatlakozásának az atlanti szövetséghez. De a tegnapi csevej után már hatalmas győzelmi jelentéseket harsognak. Na jó II. Ramszesz óta tudjuk …
A hatalmas bejelentés a Gripenekről szól.
Mint a derék index.hu írja: „négy új Gripent kap a magyar légierő”! Harsogja, igaz később „négy új Gripen érkezik a magyar légierő kötelékébe.” –re szelidül.
Aminek persze meg van a maga stichje, különösen – bár itthon kevés szele volt a közbeszédben (na jó a nepszava.hu megírta: „Bár a NER mai gazdasági kavarásai mellett már-már eltörpül, az első Orbán-kormány bukásáig a magyar gazdaságtörténet legnagyobb korrupciós ügye volt a Gripenek beszerzése, aminek az érintett országok közül egyedül Magyarországon nem lett következménye.”) – az egyes svéd nagy üzleteket körüllengő történések.
Főleg úgy, hogy Őfenesége fontosnak tartotta kifejteni, hogy:
„a magyar külpolitikának az az alapja, hogy barátokat kell gyűjteni, ezért minden országgal arra törekednek, hogy keressék azokat a pontokat és érdekeket, ahol egyetértenek. Ahol pedig máshogy látják a világot, tiszteletben tartják a különbséget.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.