A kormányfő, mint általában, a Kossuth rádió pénteki Jó reggelt, Magyarország! című műsorának vendége volt.

Orbán Viktor: az ország erős, de baj van, lemondott az elnök asszony, még mindig vérzik az ember szíve

A kormányfőt először Sulyok Tamás megválasztásáról kérdezték. Elmondta, hogy hosszú tárgyalások, sok mérlegelés előzte meg a döntést – már csak az országnak kijáró tisztelet miatt is. Utolsó körben a Fidesz elnöksége is megtárgyalta a kérdést, és így esett Sulyokra a választás. A tapasztalattal, az alkotmány- és a jogi ügyekben való jártassággal, a nemzetközi jog ismeretével, a nemzetközi térben való „forgolódással”, a politikai intézmények természetrajzának ismeretével és egy szakmai tekintélyt is megadó életúttal indokolta a döntést.

Az ország erős, de baj van, lemondott az elnök asszony, még mindig vérzik az ember szíve, ám az elnök asszony döntése és az emberek véleménye szemben állt egymással 

– tért át a bicskei botrányra.

Orbán Viktor azt mondta, Novák Katalin egy olyan kegyelmi ügyben mondott igent, amiben csak egyetlen helyes döntés születhetett volna, a nem. Ennek kapcsán az új államfő feladata lesz, hogy helyreállítsa a Novák kegyelmi döntése miatt megbomlott nemzeti egységet. Szerinte világossá kell tenni, hogy pedofil vagy ahhoz kapcsolódó bűncselekményekhez kötődő ügyekben nincs pardon.

Hozzátette:

ezt szinte mindenki így érezte az országban, a jobboldalon meg különösen, hiszen a családi értékek, gyermekek védelme, a gyermek, mint érték, az a "mi politikai krédónk, hitvallásunknak a középpontjában áll".

Hangsúlyozta: egy tisztességes országban, mint Magyarország, nem fordulhat elő olyan, mint ami a bicskei gyermekotthonban történt, és amit a kegyelmi ügy hozott felszínre.

Ez egész egyszerűen elfogadhatatlan, és ha már nem lehet miszlikbe vágni azokat, akik hozzányúlnak a gyerekünkhöz, hát az a minimum, hogyha elítélték őket, akkor utána nincs pardon és nincs kegyelem

– jelentette ki.

Mindeközben már megjelent egy poszt is közösségi oldalán:

Forrás: MTI

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Rohadék gazember!
A leggyengébb ország az eu-ban és még mindig ezt a fasságot hazudozod: erős ország! ??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Rohadék gazember!
A leggyengébb ország az eu-ban és még mindig ezt a fasságot hazudozod: erős ország! ??
Yeromos
"Novák kegyelmi döntése miatt megbomlott nemzeti egységet." Miről beszéll ez milyen nemzeti egység. A FIDESZES pedofilsimogatók nemzeti egységéről beszél. A nemzet számottevő része pártállástól függetlenül elítélte a pedofil simogatást.
Béla333
Az alkotmánybírák a maffia uralkodása óta csak a gazemberek kiszolgálásáért, bűneinek elmaszatolásáért dolgozik.
Sulyok ennek a gittegyletnek volt a vezetője ki tudja mióta!
Egy szar ember aki ezt elvállalta és az ország érdekei ellenében végezte ezt a piszkos munkát!
szegfue
Csakhogy tisztában legyél a dolgokkal "drágadoktorminiszterelnök": erős a bili szaga, nem M.o.
Toller Béla
Képelenség egy mondatban ! Erős ország köztárasasági elnöke nem mond le ! Baromarcú ! Te mit tettél ebben a pedofl ügyben, mondsza !
KisTehen
lassan az egész ellenzéki oldalt összemaszatolja magával
csak úgy....
0rbán a nagy semmitmondó ondó,aki 13 éve lop,csal,hazudik!
rücsü41
Erős országnak az államfője is erős, és nem mondatható le holmi kegyelmezési ügy miatt!Egy erős ország nem erősködik az igazán, hanem teret enged történéseknek és viseli annak következményeit.Egy erős ország miniszterelnöke a botrány kirobbanása után nem hallgathat egy hétig, hanem az első napokban elmondja a véleményét a történtekről, és nem hagyja az állam elnökét hogy a saját védhetetlenségébe elvesszen, elmondja a történések lényegét, amiből annak kellene kiderülni, hogy nincs itt semmi látni való.De ennek a látszatát sem tették a fideszesek!
Qqberci
@szegfue: Akkor most kell a fejére borítani... Csak hogy érezze a törődést...
jáger laszló
Gondolod!?,Az új családvédelmi törvény mindent +old MO-on!!??
Én nem hiszem!!
Maradjunk ennyiben
barátilag
J.L.
szegfue
@Qqberci: Azt hiszem a tartalma igen kevés lenne, hogy beboritsa:)
dr. prédikátor
Te mocskos cigány lókupec!!! vérzik a szíved??? te féreg hazaáruló nemzetvesztő tömeggyilkos aljas rohadék!!!hogy véreznél el a nagy bánatodba!!!
Menőmanó
Azért pár dologban erős ez a kormány, úgy mint: lopás, hazudozás, átverés, hülyének nézés, csalás, szemfényvesztés, megvezetés, pedofil mosdatás, stb.
Eladott Ország
A mi szívünk azért vérzik, mert még szabadlábon vagy, cinikus velejéig rohadt gané'
kereső
Igazad van viktor. Az "ország" qrva erős- nincs az az erkölcsi botrány amelybe belebuknál a &Co-val együtt. Nincs az az ellopott pénz, amely megrenditené a hatalmadat. Nincs annyi elsikkasztott köz vagyon- amely elveszitette köz jellegét, amely ne téged erősitene. Nincs a hazaárulásnak, a szövetségeseink elárulásának az a szintje, amely megrendithetné a hatalmadat. Nagyon erős az "ország", hiszen nap-mint nap sikerül egyre inkább törnöd még a gerincén, egyre lejjebb süllyesztened az erkölcsi szintet.
Pusztai
@kereső: Ha Ocsmány Vigyor felmenne a Parlament kupolájára, ott 15 szűzlány és 20 csecsemő fejét levágja egy pallossal, a fideszhívő tapsol, így kell az istenek kegyét elnyerni, Magyarország üdvéért.
...Nincs az a gaztett amit a fideszvakhitű ne fogadna el a fideszmaffiózóktól és ne szavazna rájuk, amivel a hazaárulók cinkos bűntársává válnak.
Pusztai
Te rohadék geczi! MO tele aljadék félresikerült embernek csúfolt oxigénzabáló fideszféreggel,, játsszák a felsőbbrendűt, a jótevőt, a félistent, eközben szétlopják az országot, ahol megjelennek gyűlöletet szítanak, a szar feltör a lábuk alól ahová lépnek.
Lassan csak csónakkal lehet közlekedni az országban.
Eladott Ország
Persze mindent személyesen felügyel csak, ha botrány van belőle akkor ott se volt nem tudott róla nem hallott róla nem is tudja kiről van szó még ha egy színpadon szerepelt is vele, ugyanaz az ügyvédje a feleségének a baráti köre, meg a testvérének elnöki pozíciója is összeköti az elkövetővel. A vezért mindenért felelős, de semmiért nem hibás. A családja érintettsége miatt bújt el két hétre, amíg a pribékek mosdatták minden fórumon. A végén még kiderült volna, hogy felcsúton Győző öccse. ungabunga partikon vett részt a Vásárhelyivel meg a K. Endrével. Az elmúlt 2 hétben nagyon dolgozhattak a papírmegsemmisítők, rendszergazdák, hogy eltüntessék a bizonyítékokat. Sikerült, most már beszél. Ezekre a kérdésekre majd csak akkor kapunk őszinte választ, ha a tettes egyetlen alternatívája a bitófa lesz. A nők mögé bújik a street fighter. Gyáva szar páva geci. Hány fideszalapítót, koalíciós partnert, naivan hozzá csapódó szakembert, szélsőséges szerepet bevállaló bohócot tett már lapátra, csinált már ki, mióta megjelent a politikai palettán.
Pusztai
Vagy tizenéve le sem írom a geczi születési nevét, - max kopizom ha valamiben benne,- mert meggyőződésem szerint a magyar történelem legnagyobb gazemberét nem kell nevén nevezni és reklámozni.
Eladott Ország
Felfüggesztették a Kúria folyóiratának kiadását, amelyből kiderült K. Endre kegyelmi ügye. Ugye, hogy lesz itt bűnös. Akkor most is az a baj, hogy kiderült. Tehát akkor a kegyelmi téma "teljesen le van választva a kormányról", de azért annyira nem teljesen, hogy ne tudjon "átvilágítást elrendelni." Orbán felügyeli a gyermekotthonok vezetőinek alkalmassági vizsgálatát, a Kúriai Határozatok szerkesztését, leméri a távolságot a könyvesboltok és iskolák közötti távolságot, mellesleg elirányítja az országot, átszabja az uniót, befejezi az orosz-ukrán háborút, kolbászt tölt, évente 50 liter pálinkát főz , mint barát atya 500 liter misebort küld Ukrajnába , és még ideje is marad a foci döntőkre mennie nem kormányzati repülővel. Sztahanov megnyalná a tíz ujját, csak a kegyelmi döntésről nem tudott az Isten barma. Arra el tudsz menni innen a 3,14csába!
uploads.disquscdn.com/images/3032681d48a1109d6daa873f94a79fd91838ad9d264e5a6b6ff1767117c2eb82.jpg?w=800&h=1269
csak úgy....
"az ország erös"- közben: Három és fél éve nem látott szintre nőtt a munkanélküliség
444.hu/2024/02/23/harom-es-fel-eve-nem-latott-szintre-nott-a-munkanelkuliseg
hány hónapig is jár az a fránya munkanélküli segély abban az erös országba?
csak úgy....
@csak úgy...: és nyakra före viszik be a vendégmunkásokat ,akik elveszik a magyarok munkáját! 0rbán te csak hazudni tudsz!
balos
Ahhoz úgy is kéne viselkedni geci hogy annak lássanak,a szívedet meg a zálogban hagytad!Az ereidben az folyik,ami az akkugyárból:Oda kéne nyakig beágyazni,hogy érezd a törődést! méreg!
justhpeter
Vagyis reggel megint az a szarházi ugatérozott, aki amikor az általuk is tudott pedofil balhé kitudódott napokig hallgatott ? Ő, aki mindent felügyel ? Ne már ! Arra viszont van esze, hogy a balhét egy nap alatt lerendezze. El sem tudom képzelni, hogy amikor megbukik hova fog majd menekülni.
Pusztai
jön a szerecsen mozsdatás:

Demszky húsz évig pozícióban tartotta, a balliberális média futtatta a 90-es években V. Jánost
Kevésbé ismert tény, hogy V. János, a bicskei pedofil igazgató 1990-től 2010-ig a fővárosi balliberális vezetés bizalmát élvezte. Bár vizsgálat korábban is indult ellene, csak a jobboldali kormány idején függesztették fel. A Magyar Nemzet utánajárt, és kiderült, hogy az SZDSZ-közeli Magyar Hírlap hasábjain már 1991-ben méltatták Vásárhelyit, ő pedig valamiért az Élet és Irodalomban mondott köszönetet az általa irányított otthon szponzorainak 1995 decemberében.
simmering73
@KisTehen: Nem kell ide Gyurcsány. Gennyedztek ti mindnyájan fidesztálibok.
Aki Én
@KisTehen: Még az agyhalottak közt is te vagy az egyetlen, aki nem érti ezt a drámát.
lampa laz
Bár már látnám, h elvéreztél katóka után.
sándorbence
orbanisztánban péntekenkéntmegy avetités afidesz libernyákoknak
Cherry
Hányinger ez az elmebeteg zsiros hazug patkány,, ő a hibás mindenben, nem is csodálkoznék ha ő maga is pedofil lenne,,, undoritó egy zsiros Napoleon, akinek a nemzetközi politikai pódium csak egy szinházi fellépés, csak hogy ő nem főszereplő hanem csak egy olcsó cigány statiszta
Horizont
"Egy rohadt élhető országot kéne valahogy összefércelni két pedofilbotrány között, ami nem diktálja a tempót, nem a legeslegelső az elsők között, nem a leghatalmasabb, nem a legfontosabb, hanem egyszerűen működik. A tömegközlekedéstől az iskolákig, a kórházaktól a gyermekotthonokig. Ehelyett mi van? Erőszakos iparosítás, kínai gyarmati státusz, olcsó külföldi munkaerő, elbutulás, lecsúszás, propaganda és cirkusz a kenyér helyett."

kolozsvaros.com/2024/02/25/ennyire-nem-lehet-semmibe-venni-a-tarsadalmi-megrokonyodest/
Horizont
"Miniszterelnök úr, elmehet maga a picsába! Jön a miszlikbe vágó dumával meg a keménykedéssel. Ott van az ember, szabadon van. Lehet menni miszlikbe vágni, Döbrögi! Hajrá! Ne csak arcoskodjon, hanem tegyen valamit. A nagy megmentő. De mit várunk egy hétmérföldes hazudozótól? Aki úgy engedte szabadon az azeri baltás gyilkost, aki konkrétan lefejezett egy örmény tisztet, mint az állatvédők egy békés hattyút gyűrűzés után. Akinek az volt az egyik leghősiesebb tette, hogy a balkáni bűnöző haverját – a Gruevszki nevűt – kimenekítse az országából, miután börtönbüntetésre ítélték, és belopja Magyarországra. Akinek nem kezdett el viszketni a tenyere, amikor a Peruból hazamenekített Kaleta Gábor 500 ezer forintos pénzbüntetéssel megúszta, hogy a számítógépe pedofil tartalmak lerakataként működött."

kolozsvaros.com/2024/02/24/de-mit-is-varunk-egy-hetmerfoldes-hazudozotol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.