Csakis önmagának köszönheti Orbán Viktor, hogy kormányzása 14. évében olyan helyzetbe került, melyből nehezen fog kievickélni. A kormányfő persze nagy túlélő, és az ilyen kríziseket is arra próbálja felhasználni, hogy egyértelművé tegye hívei és ellenségei számára: nincs olyan válság, melyet ő ne…

Forrás: szeka.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Egy normalis orszagban mar megbukott volna ez a pedofil simogato. Na de itt?
Jol jellemzi orban aljassagat, hogy ket not is bealdoz, de o maga nem vallalja a hibajat es a felelosseget. Ilyen aljas es sunyi ME-e, mint orban, meg nem volt az orszagnak, es remeljuk bukasa utan soha tobbe nem is lesz.
RonaGyuri
bezzeg nekünk, vagy mégsem???

A módszer visszafelé is műx

ezek a KSH-s Fiuk mindig kitalálnak valamit

Mottó:
Hajdanában a Magyary intézet falán itt állt a felírat:
Aki egy mintából nem tudja
mind az állítást, mind pedig az ellentétét
igazolni, az nem alkalmas statisztikusnak

Ezt írja az újság: „Erre vártunk: csökkennek az árak a boltokban”, Legalább is ezzel a címmel próbál eredményt érni a derék economX.hu az egyre durvább hazugságversenyben.
Persze nem, nem a boltokban tapasztalta (ott köszöni az infláció még mindig kétszámkegyű), hanem húsvéti rohamra készülve ilyen álmokat dédelgetnek.
Viszont megállapítván, hogy: „az utóbbi időszakra jellemző nehéz gazdasági helyzet a csökkenő fogyasztásban csapódott le. ”
illetve „a kereslet elsősorban az olcsóbb, a csökkentett áron kínált termékek és az akciók irányába tolódik el”!
Így már érthető; a derék KSH az olcsó termékeket magasabb súllyal veszi figyelembe!!! =))
Mint mikor a fejlődést reklámozzák: a valós árakból származó forgalmi adatok összegzéséből származó ft adataikat osztják az általuk becsült inflációval és így kapnak remek növekedési adatokat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.