Címlapon adta hírül a kormánypárti oldal, hogy annyit keresett egy pornózó gyerek, hogy otthagyta az iskolát. Mellette a kormány állítólagos gyermekvédelméről van szó.

Az Origónál belefér, hogy egy pornózó gyerekről írjanak Kocsis Máté gyermekvédelme mellett

Különös címoldal fogadja azt, aki vasárnap napközben az Origo.hu honlapját görgeti. Egymás mellé került ugyanis az a cikk, amelyben Kocsis Máté ismerteti a fideszes törekvéseket a gyermekvédelem terén, valamint egy másik, amely egy gyerek „szexi” videójáról szól, akiről ezt írja a kormánypárti híroldal:

„14 évesen otthagyta az iskolát, hogy pornós karrierbe kezdjen”.

A pedofil felhangoktól nem mentes origós cikk megjelenése már csak azért is érdekes, mivel Kocsis Máté éppen azért jelentette be a gyermekvédelmi törekvések fokozását, mert Novák Katalin köztársasági elnök belebukott abba, hogy elnöki kegyelmet adott egy pedofil bűntársának. További egybeesés, hogy a fideszes médiabirodalom kiugrott főembere, Szakács Árpád éppen most nyilatkozta, hogy teljes kézivezérlés mellett működik a fideszes sajtó.

Az Origo-címlapot először kiszúró 444.hu azt is megjegyzi, Magyarországon mindeközben több tízezren élnek emberkereskedelem áldozataként, köztük sok a gyerek.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Nem lennék a helyükben, Kocsis Hugyos Máté, és Bayer Vérbíró Zsolt, ha ezt meglátják, még a helyük is, be lesz hintve sóval!
Tűkön ülve várom, a felháborodott Hugyos posztot, és a vértől fröcsögő Bayer Showt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nejlontacskó: ...és még fogalomzavar is gyötör...többeslátás...van bajod elég...
csak úgy....
@Csizmás Kond: valld be,hogy gyereket akarsz venni magadnak és ezért érdekel a téma,te hitvány alak!
Menőmanó
@Eladott Ország: Ne mondd, hogy nem volt ott pszihiáter, éppen a napokban rúgták ki az összes állásából, mert még most is a pedofil igazgatót mentegette, aszonta jó pedagógus volt.
TaknyostPofozó
Mary-Belle Kirschner (born 23 October 1999), better known as Belle Delphine, is a South African-born British media personality, pornographic actress.

FORRÁS : en.wikipedia.org/wiki/Belle_Delphine .
Ott van a lány képe is, ő az.

Igazi hazudozó szenny ez a propeller balliberális Soros oldal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.