V. János feltételesen szabadulhat, ha a meghallgatása után erre jutnak az illetékesek.

V. Jánost kiengedhetik –  Jövő héten döntenek a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójáról

Illusztráció: Pixabay.com

A Válasz Online értesülése szerint jövő héten ül össze az illetékes törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja, hogy meghallgassa V. Jánost a feltételes szabadlábra bocsátása ügyében. A döntés tétje, hogy a bicskei gyermekotthon pedofil volt igazgatóját több mint két évvel a teljes ítélet leülése előtt feltételesen szabadlábra helyezik-e.

V.-t folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 2019-ben jogerősen 8 év fegyházbüntetésre ítélték. A második ellene született ítélettel 2021-ben kényszerítés hatósági eljárásban bűntett miatt marasztalták el, akkor két év három hónap börtönre azért, mert helyettesével, K. Endrével igyekezett eltussolni a szexuális bűnelkövetést.

A Székesfehérvári Törvényszék 9 év 6 hónap fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésben állapította meg V. összbüntetését, a férfi legkorábban ennek kétharmadának letöltése után, vagyis hat év két hónap után szabadulhat.

K. arra vette rá V. egyik áldozatát, hogy vonja vissza korábbi vallomását. Ő már szabad: Novák Katalintól elnökli kegyelmet kapott, amelybe belebukott Novák és a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit is.

Forrás: Válasz Online
Fotó: Pixabay.com

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Lehet, hogy a Kató még búcsúzóul kegyelmet adott a pedofil igazgatónak is?
Ezektől minden kitelik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@division: csak nem te is putyin párti vagy? :)
KisTehen
@division: ki beszél itt pártokról baszod?

kérdeztem, hogy az igazgatót idő előtt kiengedő bírókat is kicsinálnátok-e ... ti ... a hősök téri tüntetők
Nessy
Nagyon helyes! Van még nevelő9ntézet, ahol a helyettesével együtt gyakorlati felvilágosítást tarthatnának a pedofilia mibenlétéről! Még mielőtt holmi LMBTQ szakember, gyerek pszichológus, rábeszéli őket nem átalakító műtétre! De nagy az Isten állatkertje!
ittott
rohadjon meg az is, aki bármilyen módon mentegeti
division
@KisTehen: Én nem járok tüntetni, baszod. Putyin párti meg főleg nem vagyok (a helyesírás megtanulása nem ezen múlik), ahogy már Fidesz párti sem. Nekem nincs szükségem a pénzükre, sem egy zsák krumplira...Amúgy meg nem a bírók hozzák már itt régen a fő döntéseket, tudod van az országnak egy miniszterelnöke, őt kellene eltávolítani végre.
teuton
@Maccska: O1G, a potrohos kolostormalac is talalkozott, kezet razott es beszelt a pedofil V. Janossal. Foto bizonyitja! Tehat akkor a te logikad szerint O1G is egy hazug pedofil...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.