NEM EZ NEM VICC KOMOLYAN GONDOLTÁK!! =)) Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál Az állam elsődleges feladatai közé tartozik többek között, hogy állampolgárainak (ügyeik intézésében is) segítséget nyújtson. Erre a támogatásra a közelmúltban a felsőoktatásba jelentkező diákoknak is nagy szükségük volt, ugyanis február 15-ig kellett leadniuk jelentkezésüket a Felvi.hu weboldalon elérhető e-felvételi rendszerben. Miért is van különös jelentősége ennek az aktuális segítségnyújtásnak? Az indok: a jelentkezők kizárólag ügyfélkapus azonosítást követően léphetnek be az e-felvételibe, tehát a jelentkezés benyújtásához már ügyfélkapu-regisztráció is szükséges. Ez az első lépés a sikeres felvételihez vezető úton.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egy pillanatnyi kétségen sincs, hogy hamarosan iderohannak a fizetett ügynökeik és hozsannázni kezdenek, pedig - s ez is szokás szerint - az egészből egy kukkot sem értenek!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.