Újabb nevetséges tüntetést tartott a dollárbaloldal. Gyurcsányné vezetésével a közvetlen elnökválasztásért akartak demonstrálni, de maguk sem bíztak az egészben, így a színpadot a Kossuth-tér közepére állították fel. Még így is nagyon szellős volt a tér, a dollármédia vezető ereje, a régi indexesek blogja, a Telex egészen nevetségesen mégis azt hazudta, hogy tele a tér...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: C_3PO
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
,,dollárbaloldal, tüncikézés..."
Szánalmas.
C_3PO
@balos: Eszembe nem jutna! Ez is olyan mint az előválasztás! Lesz még egy hamarosan, de annak már a szele is csak LEPKEFING!
balos
@C_3PO: Minden évben van a Tisza virágzása!Ezeknek a nemzethyeknek csak négyévente,de arra már hegyezik az ács ceruzát!Akarom mondani törik a hegyét a ellenzéki számoknál!
C_3PO
@balos: Kit titulálsz te ellenzéknek?
balos
@C_3PO: Jó kérdés!Azokat akik ezt a gyilkos bandát végre a helyükre tenné,mert ha még sokáig magyarkodnak,még a nyomunkat is beszántja a történelem "traktora"!
C_3PO
@balos: Na, akkor az nem a jelenlegi baloldal!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.