Nem fogta vissza magát a főszerkesztő.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
"Kálmán Olga, a DK frakciószóvivője ma, kedden egy sajtótájékoztatón mutatta be a Magyar Közlöny 2016. évi 122. számát, melyben az állt, hogy Orbán Viktor adott Magyar Bronz Érdemkeresztet a pedofília miatt elítélt Vásárhelyi Jánosnak (V. János), 5 évvel azután, hogy kiderült: a bicskei gyermekotthon igazgatója molesztálja a rábízott gyerekeket.
A kormány által 2016-ban kiadott hivatalos dokumentum szerint személyesen Orbán Viktor volt az előterjesztője, és az ellenjegyzője is a kitüntetésnek, amit „a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzett munkája elismeréseként adott Vásárhelyi János, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatója részére”."
Maccska
@kereső: Kálmán hazudik jó szokása szerint.
Maccska
@Pusztai: Sógorával azonos című szakdolgozatot írt Gyurcsány
Angyal Ágnes 2012. 04. 27.

A HírTv riportja szerint Gyurcsány Ferenc egykori sógora négy évvel korábban ugyanazzal a címmel adott be szakdolgozatot, mint a volt miniszterelnök eltűnt írása.

Szerinted .mekkora az esélye az ilyen véletlennek,buksi???
Gyurcsány nem véletlenül kussol.
Ráadásul ez egy tanárképző és nem egy borászati iskola.
kereső
@Maccska: Meggyőződtél róla? Nem is létezik a MK 2016 évi 122. száma? Miért hazudozol? Mert a fideSS a nélkül nem is létezne. Már régen ott lenne a helye az szdsz mellett- a magyar történelem szemétdombján.
Maccska
@Pusztai: Ráadásul:

Odaszóltak Mellárnak az MSZMP-ből: Gyurcsány elvtárs jön ma vizsgázni
Az egykori KISZ-titkárra mindig odafigyelt a Párt

„amikor jött vizsgázni, akkor minden alkalommal rendre reggel az irodámban megcsörrent a telefon, és valaki a pártbizottságból szólt – és akkor ilyen tegező viszonyban –, hogy ‘kérlek szépen, elvtárs, figyelj oda, mert Gyurcsány elvtárs jön ma vizsgázni’. És akkor én mindig kötelességtudóan azt mondtam, hogy természetesen oda fogok figyelni, mert hiszen én minden diákra oda szoktam figyelni”

– vallotta a filmben Mellár Tamás.

Érdekes ugye?
Nem kellene védened a szarházi Fletót.
Pusztai
Milliárdos ingatlanok, titkos alapok, és rengeteg pénz: a NER aranyifjainak legújabb bizniszei
www.youtube.com/watch?v=cyKnvw2zKyE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.