Sorsdöntő lehet a forint szempontjából a holnapi MNB kamatdöntő ülés.

Veszélyes szinten a forint Matolcsyék sorsdöntőt lépnek

Sorsdöntőt lép. Forrás: Youtube

75 bázispontos kamatvágás esetén visszaerősödhet a hazai fizetőeszköz, 100 bázispont esetén viszont áttörheti a 390-es szintet az euróval szemben – világított rá lapunknak küldött elemzésében Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője, aki szerint veszélyes szinten van az euró-forint árfolyama.

Hétfőn visszatértünk a 389-390-es meghatározó ellenállási zónához, amelynek áttörése esetén egészen 395-ig megnyílna az út – jelezte lapunknak Varga Zoltán.

A HOLNAPI MNB KAMATDÖNTŐ ÜLÉS SORSDÖNTŐ LEHET A FORINT SZEMPONTJÁBÓL, 75 BÁZISPONTOS KAMATVÁGÁS ESETÉN VISSZAERŐSÖDHET A HAZAI FIZETŐESZKÖZ, 100 BÁZISPONT ESETÉN VISZONT ÁTTÖRHETI AZ EMLÍTETT ELLENÁLLÁST

– írta elemzésében az Equilor szenior elemzője, aki írásának a „Veszélyes szinten az euró-forint árfolyama” címet adta. A szakértő rámutatott, hogy a konszenzus 100 bázispontot vár, de valószínűbbnek tartja a kisebb vágást.

Forrás: Index
Fotó: Youtube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
lehet nem a kamatot kéne vágni, hanem ezeket a férgeket.
Eladott Ország
Már az önmagában egy válság, hogy az állítólag magas 2010-es adósságunkat 20 000 milliárdról 57 000 milliárdra sikerült tornászni és ebben benne a manyup elégetése. Ez a balf@sz banda nagyságrendekkel több hitelt vett fel 2010 óta, mint addig az összes kormány beleértve a régi rendszert is. Nem látom ezt plakáton! A kormány nőügyekkel, üzleti ügyekkel és számokkal nem foglalkozik. Minden energiáját a lopásra és gyermekek bántalmazóinak a felmentésére és dugdosására fordítja. Amint jön egy kamatvágás már lehet söprögetni a szart se érő forintot az utcán. Semmit nem ér igazából a forint. Akárcsak a magyar gazdaság mi mögötte áll az egész egy lufi. Még több dilettáns gecit az államigazgatásba és az állami vezetésbe. Minél előbb összedől ez a minden tekintetben beteg tákolmány, annál korábban lehet majd újjáépíteni, - természetesen ezek nélkül.Hiteles az a jegybank amelyik üzleti profitot szerez amit kiszervez alapíványokba amiknek az elnök meg a családja a kurátora, majd ezekből műkincseket, sportkocsikat, ingatlanokat vásárolnak, majd mikor beüt a baj akkor az államtól várják el, hogy pótolják a hiányt? Hát qrvára nem hiteles az ilyen jegybank.
Eladott Ország
Majd, 2026... Hja persze, ezt hallom 30 éve folyamatosan. Lesz az 2086 is, ha szerencséje lesz a még meg sem született unokámnak. Dehát tudjuk az okát: soros, Brüsszel, Gyurcsány, háború, guruló dollárbaloldal stb. Meneküljön mindenki amerre tud, már lehet menni keletre is, ott is jobb. A 135 bátorak meg menjenek moszkvába + qrva anyjukba. Onnan jöttek, de hogy Moszkva,vagy az anyjuk volt előbb, azt nem tudjuk! Eltolcsy nem szerepel mióta a családja 100 milliárdos lett. Nem kell félni, még vannak lakossági bankbetétek. Orbán az nem lakos, hanem alapos, ezért a több tucatnyi bankbetétje nem itthon kamatozik. "Főlénnyessen meknyerjük a választássokat" - felcsúti retek, 2024, február 21-én, 5 km kordon mögött. "2026-ban lehet a fordulópont, ahol az eredménye visszatér a pozitív tartományba. Vagyis D Tompikának még két csík jut!
Örülhet a dollárbaloldal, többet ér a külföldről érkező befolyásolásra kapott pénz értéke forintban. Bár csak 3.1% -os lenne a valódi infláció, vagy 3.9 % . Lesz ez még így se. Valamit igazán bejelenthetne Pressman péntekig, az nagyot dobna az árfolyamon.
"Jegybanki alelnök: Magyarország pénzügyi válság küszöbén állt" — én nem emlékszem ilyenre, mindenhonnan a sikerpropaganda ömlött. Mi ez az őszinteségi roham? Amikor az éves kamatfizetési kötelezettség nagyobb, mint a költségvetési hiánycél, nem tudom milyen javuló tendenciára utalnak. Sebaj, majd a türk tanács koldusszegény országai kihúznak minket a szarból. Na meg amúgy is ráfogjuk Sorosra, borosra , sörösre és whiskeysre, meg a régi klasszikus Brüsszelre. Az ország 40 éve áll válságban, hitelből él, nulla teljesítménnyel. Ez minden.
mackoka46
Bárhogyan is alakul az árfolyam a bennfentesek degeszre tömik a zsebeiket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.