Nem ért egyet a kormányfővel, amikor az egy szép jövőképet emleget.

Matolcsy újabb ütést vitt be OrbánnakMTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Mint ismert, a szombati Fidesz-kongresszuson újra pártelnökké választották Orbán Viktort. Itt beszédében elmondta: Magyarország a biztonság és jólét hazája, amely óriási lehetőség előtt áll, hozzátette azt is, hogy erősek, gazdagok és zöldek leszünk.

De egykori jobbkeze, Matolcsy György nem ért vele egyet ebben: arra figyelmeztetett, hogy a miniszterelnök jövőképe finoman szólva is megtévesztő. Erről a jegybankelnök az új könyvében tett említést az index.hu szemléje szerint.

A 24.hu beszámolója hozzáteszi: Matolcsy György szerint sem a miniszterelnök, sem ő nem tévedhetetlen, mindenkinek szüksége van visszajelzésre, vitára, javaslatokra.

Minél többször szerez többséget, sőt kétharmadot egy politikai erő, annál nagyobb szüksége van vitákra, alternatívákra

– írta. Az MNB elnöke szerint az ország nem áll nyerésre, ha minden így marad, 2030-ra az Európai Unió leggyengébb öt tagja között találjuk magunkat.

Forrás: 24.hu, index.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Pegero: A válogatott játékosai nagyrészt idegenlégiósok, nem a hazai bajnokságban játszanak.
Kapusok:
Dibusz Dénes (Ferencváros), Demjén Patrik (ZTE), Hegyi Krisztián (West Ham United)
Védők:
Balogh Botond (Parma), Botka Endre (Ferencváros), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Mocsi Attila (ZTE), Willi Orbán (RB Leipzig), Szalai Attila (Fenerbahce)
Középpályások:
Bolla Bendegúz (Grasshoppers), Fiola Attila (MOL Fehérvár), Ferenczi János (DVSC), Kalmár Zsolt (DAC), Kerkez Milos (AZ Alkmaar), Kleinheisker László (Panatkinaikos), Nagy Ádám (AC Pisa), Loic Nego (MOL Fehérvár), Vécsei Bálint (Ferencváros)
Támadók:
Ádám Martin (Ulszan Hyundai), Csoboth Kevin (Újpest), Gazdag Dániel (Philadelphia Union), Németh András (HSV), Sallai Roland (Freiburg), Szoboszlai Dominik (Liverpool), Varga Barnabás (Paks)
Nemzetközi szinten a klubcsapatok játéktudása "pozitív nulla", idézve a nagy klaszikust a kolostorgecót'.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Pegero: Hanyagollak...de ha faszságokat írkálsz akkor odabaszok! Nekem fontos hogy egy bunkóval is megtaláljam a közös nevezőt. Ne az ellentéteket erősítsd, hanem inkább azt ami összeköt bennünket embereket! Ez csak nem olyan nagy kérés!?
Ezodabasz
@Pegero: Ez mind illik a fideSS-maffiára!
Miért kell ezen a picsányi országon belül gyűlöletet kelteni/terjeszteni? Kinek jó egy ilyen megosztott ország? Szerinted???
Nem a kizsákmányolt népségnek jó ez hanem az élósködő geciknek, akik még pofátlanul törvényekkel megtámogatják és legalizálják a fehérgalléros bűnözést. Röhögnek az egészen és már azt is ellopják/elosztogatják ami még nincs is itt.
Milyen cigánymunka ez?
Ezodabasz
@Peller Anikó: tegnap, 22:59 A politikusok lételeleme a mellébeszélés ígérgetés és hazudozás magas fokon...Az egyház ugyanez. Atolcsi klán ugyanez a tolvaj népség, csak nem látszik annyira. Ez csak attól fosik, ha a bán bukik akkor ő is, és szerintem érzi a vesztét!
Aki Én
@Pegero: Megint az a helyzet, ami mindig. Még arról sincs semmi fogalmad, amit te szarsz ide.
Tényleg buta vagy mint a föld,
Ezodabasz
@Pegero: Túl sok kávét iszol! Menjél aludni ha tudsz! Ha nem megy olvass mesét a meztelen királyról, vagy az éhes kismadárról:)))
Jó estét Pegero! Remélem, ágyban vagy már!
Ma este az éhes kismadárról mesélek neked.
Történt egyszer, hogy nagyon éhes lett a kismadár.
-Éhes vagyok! Éhes vagyok! - rikoltozta.
-Te, ne legyél már annyira éhes kismadár! - mondam neki.
Aztán ennyiben maradtunk.
Aludj jól, álmodj szépeket, jó éjszakát, Pegero!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.