„A távozó elnök asszony munkáját tisztelettel megköszönöm.”

„Távozó asszony” – Orbán retteg kimondani, kerüli Novák Katalin nevét

Itt még nagy volt a barátság. Forrás: Hír TV

A távozás oka egy olyan kegyelmi döntés, amelyben csak egyféle módon lehetett volna dönteni. „Nem ez történt, ezért a lemondás helyes döntés volt.” Orbán Viktor hétfőn a parlamentben sem Novák Katalin, se Varga Judit nevét nem mondta ki – írja a Telex.

Orbán nem ma találta ki a felelősséghárítás ezen trükkjét. A kegyelmi ügy kirobbanása óta ötödször szólal meg:

· Február 8-án egy egy perces Facebook-videóban kezdeményezett alkotmánymódosítást, de nem mondta ki Novák vagy Varga nevét.

· Február 17-én az évértékelő beszédében, ahol hosszan tárgyalta a kegyelmi ügyet és a lemondásokat, de köztársasági elnök asszonyról és igazságügy-miniszter asszonyról, valamint „távozó két asszonyról” beszélt.

· Február 23-án a Kossuth rádiónak adott interjúban, ahol sokat magyarázott Sulyok Tamás köztársaságielnök-jelöltségéről, de Novák nevét nem volt hajlandó kimondani.

· Szintén február 23-án, a svéd miniszterelnökkel tartott sajtótájékoztatóján, ahol nem érezte, hogy foglalkoznia kellene ezzel a témával, így a neveket megint nem mondta ki.

Novák neve tehát tiltólistán van nála, következetesen nem hajlandó kimondani. A 2022-es kampányban egyébként Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt nevét nem mondta ki.

A fideszes vezér szótárából más szavak is hiányoznak: akkumulátorgyártás helyett például folyamatosan elektromosautó-gyártásról beszél.

Forrás: Telex
Fotó: HírTv

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Szerintem haragszik rájuk amiért nem volt ügyesebbek és rájuk égett a pedofilsimogatás.
Mondhatta volna úgyis : kirúgtam a két hülye picsát, elegem volt amúgy is mit keresnek nők a kormányomban meg egyáltalán a politikában. Ez férfiügy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
azért gondoljatok bele, lelépett a kettö szoknya nincs többé mi mögé bújnia a bátor utcai harcosnak! nincs mese, kocsist,gulyást át kell,hogy operáltassa ...
nejlontacskó
@csak úgy...: ne viccelj már, ott a függöny!
Egyszer már, bejött neki... :)
Eladott Ország
Megsértödött a Katica asszony, de azért ez élete végéig járó néhány millát nem fogja szemlesütve, szégyenkezve felvenni ugye?! Be se ment, legalább rájött, mennyire sokat jelentett a fideszben és a fönöknél. Felhasználták, kihasználták, hagyták nyakig az ürülékbe merülni és kezeiket mosták, a szépasszony meg sértödékenyt játsza ahelyett, hogy kitálalna, pedig az utolsó szó javán’ elmesélhette volna köszönetként, hogy ki, mikor és miért, és nagyvonalúan távozni! Jellemességet várni egy kolostorpincsitől? El vagytok tévedve, ugyanakkor az ex-palotatehenet is megérthetnénk – hiszen a ki a fene szeretne a gyermeke levágott fejével ébredni egy ágyban, pláne egy tömegszálláson. Ez a hallgatás bére, mint a maffiánál és "sírig tartsd a pofád!
Eladott Ország
"A köztársasági elnök a pénzespostással néz szembe. A hallgatás bére havi 4,5 millió forint nyugdíj, komornyikkal, titkársággal, szolgálati autóval, magánkórházzal..." Pottyondy Edina,
twitter.com/i/status/1758589410172449052
Yoda69
Ha lenne gerinc novakban es vargaban, akkor kitalalnak az ujsagoknak az egesz ugyrol. Persze akkor ugrik novak ex-KE-i javadalmaztatasa, meg varga vegkielegitese. De szerintem megerne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.