„Vannak dolgok, amiktől minden egészséges ember undorodik. Például ha egy felnőtt férfi egy ártatlan kisgyerek bugyijában nyúlkál. 

„Itt ül velünk szemben Magyarország első pedofilbarát miniszterelnöke” – vetették oda Orbánnak

„Vannak dolgok, amiktől minden egészséges ember undorodik" – kezdte Gyurcsány. Forrás: Facebook

És azoktól is, akik ezt az ocsmány pedofíliát mentegetik, elnézik” – mondta Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a Telex szerint.

„Itt ül velünk szemben Magyarország első pedofilbarát miniszterelnöke”, mert „tudta, mert mégis csendben maradt”. És „akire emberként undorodva néznek, annak vége” – folytatta, Orbán Viktorra célozva.

Majd arról beszélt, hogy a kormánypártok „közszemlére teszik hitüket, mint sarki lányok a testüket”, de „önök hallottak bűnbánatot? Én nem”. Gyurcsány szerint a kormány nem kért bocsánatot az áldozatoktól, ahogy azért sem, mert „egy olyan rendszert építettek, amiben Istenre való hivatkozás a bűn leplezését jelenti”.

Végül a Bűn és bűnhődés könyvet idézte, melynek főszereplőjét lassú bűnhődés sújtja. Szerinte a fideszes kormányra is ez vár.

Forrás: Telex

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Jól beszélt az öreg. Kár, hogy csak beszél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
mára kderült, 5-6 kapcsolódási pont van a geczi, Lévai Anikó Kónya E és mamája, Zabola, iskola és osztálytárs, a geczi házi ügyvéd, .. és ki tudja még mennyi ...
ennyi véletlen nincs, és a pókháló közepén a felcsuti gecziputtony ül.
bence
@Nyírfa: ! Hát ha még az általa szervezett tüntetésre sem mész el , akkor miről beszélsz ?!
Ezodabasz
@Őrnagy: tegnap, 18:22 Ezt írtad te barom: "Semmi kétség, ez a fórum a Sorosbérköcsögök, kedvenc fórmozó helye"...hmmm ez érdekes! Ehhez képest túl sokat röfögsz erre a fórumra. Te is bérköcsög mint a tehén?
Nyírfa
@bence: 19.40

Összeszámolni sem tudnám, 2012. óta hány tüntetésen vettem részt. Volt értelme? Nem. Amit a pártoktól vártam, az nem teljesült. Amikor 100, meg 50 ezren voltunk, még élt a remény, mára azonban a csalódás maradt. TGM mellett menetelni felemelő volt. De, ahogy ő elment, úgy hal el az az illúzió is, hogy a magyarság is fontos szerepet tölt be Európa fejlődésében. Végül is, elrettentő példaként lehet mutogatni, ez is valami.
Juhász Péter szervezett megmozdulást az ukránok iránti szolidaritás kifejezésére, tudod, mennyien voltunk? Vagy 200-an. Csak azért nem égett az arcom, mert esett az eső. Amikor a diákok hívtak minket, azt hittem, reméltem, hogy most, most igen, megmozdul a társadalom, mert a gyerekekről van szó, és őket, az ő jövőjüket megóvni , nem jogunk, hanem kötelességünk. Az én gyerekeim már felnőttek, unokáim még nincsenek, de a mások gyermekei és unokái is fontosak, mert felelősek vagyunk értük. Én így gondolom. De a magyarok többsége meg sem rezdült.
Kedves Bence, engem már nem hat meg sem Gyurcsány, sem az árnyékkormány, a szocik pedig már nem is szerepelnek a politikai palettámon.
Az ez évi választásokon, természetesen, részt fogok venni, de, hogy mi lesz 2026-ban...nos, ez nyitott kérdés. Nem biztos, hogy még egyáltalán létezni fog a fidesz.
Záró gondolat: soha ne elégedj meg azzal, hogy kiszolgálod egyesek - pártok, képviselők - érdekeit.
Nyírfa
@Pusztai: 08.33

" A geczi pedozik: imgur.com/acxLTVd "

Ha én lennék az anyukája annak a kislánynak, akinek kezet csókol, olyan botrányt rendeznék, ami még a Holdon is hallatszana. Amit ez a dögvész megenged magának, az bicskanyitogató!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.