Államunk, nemzetünk létének is alapfeltétele a kölcsönös bizalom, az egyének és társadalmi csoportok között egyaránt - mondta hétfői megválasztása után a parlamentben Sulyok Tamás köztársasági elnök. Arról is beszélt, a magyarság európaiság nélkül nem értelmezhető, történeti alkotmányunk, a Szent Korona csak az európai kontextusban nyerik el értelmüket, s aki magyar, az európai is, illetve, hogy minden hatalom csak a jog keretei között értelmezhető, s ígérete szerint államfőként az alkotmányos alapjogok és értékek méltányos kiegyenlítésén fog dolgozni.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Normalitás??? Ne már!! =))

A kezdő totál mellé menő mondóka naiv bugyutaság elüti a cikk többi részének jogosságát

A nepszava.hu publicistája „Tízpercnyi normalitás” című cikkében egy reális elemzést fűzött az kiindulásához, ami egyértelműen okadatolja, hogy az KIZÁRT!! =))
„Államunk, nemzetünk létének is alapfeltétele a kölcsönös bizalom, az egyének és társadalmi csoportok között egyaránt” és „a magyarság európaiság nélkül nem értelmezhető, történeti alkotmányunk, a Szent Korona csak az európai kontextusban nyerik el értelmüket, s aki magyar, az európai is, illetve, hogy minden hatalom csak a jog keretei között értelmezhető, s ígérete szerint államfőként az alkotmányos alapjogok és értékek méltányos kiegyenlítésén fog dolgozni”.
Nos ezt a pofátlanul hazug (ki akadályozta meg abban, hogy az AB első embereként ilyetén úton haladjon???) hablatyolást „Antrénak nem rossz. Persze a nagy izgalom után, ott fenn a pulpituson még könnyű ígérni, magvas, fennkölt gondolatokat megfogalmazni, de azért mégis ad valamicske reménymorzsát, hogy sikerül meghaladnia a NER-ben regnáló elődeit” –ként normalitásnak nevezni??? Több mint naivitás!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Minimum pontatlan az idézet

Igaz nem az igazságtartalmát, hanem a hangnemét kifogásolja

Mindeközben: Orván
„kupaktanács”-nak
nevezte nyaloncait
Meg van annak diszkrét bája, hogy a Párt központi napilapjában „aki leginkább a szélsőséges megnyilvánulásairól híresült el az utóbbi időben”-ként emlegessenek bárkit. A „Pankotai Lili most komolyan túllőtt a célon, hihetetlen kihez hasonlította Orbán Viktort” cikke az ifjú bloggert illette így.
Felhánytogatván abbéli vélekedését, hogy
„A fiatal aktivista ezúttal hasonlóságot vélt felfedezni Hitler, Kim Dzsongun és Orbán Viktor között a Fidesz-frakció hétfői, derűs pillanatát megörökítő képpel.”
A dolog úgy áll, hogy a hasonlóságot nem az ifjú hölgy fedezte fel, s még csak nem is ő írta!!
www.instagram.com/p/C35SGeKNE89/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
viszont azt igen, hogy:
„,,Az ember bálványcsináló állat, és amilyen az ember, olyan a bálvány.” /Hamvas Béla/”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.