Az első bejelentést már 2007-ben megtették, ekkor egy 7. osztályos gyermek számolt be arról, hogy az igazgató sakkozás közben zaklatta őt.\n\nEzután 2010 és 2011-ben is panaszt tettek a vezetőre. \nNem sokkal később egy videó is készült, amelyen három gyermek beszél az őt ért zaklatásokról.\n\nMint arról korábban a 444 információi alapján beszámoltunk, Balog Zoltánnak már 2012-ben jelezte az ombudsman, hogy mi történt a bicskei gyermekotthonban.

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
Rendőrség lezárta az ügyet, mocskos OV seggnyalói,, eddig sem tiszteltem őket de most hányingerem van ezektől a gerinctelen szemetektől
Sakk Matt
24.hu/belfold/2024/02/29/444-presbiterre-valaszthattak-bicsken-a-kegyelmi-szabadulasa-utan-k-endret/

"A presbiterválasztás előtt az egyik jelölt rákérdezett: igaz-e a szóbeszéd, csakugyan el volt-e ítélve K. Endre. A tiszteletes erre azt mondta, hogy kegyelmet kapott, és különben is, ártatlanul lett megvádolva."

Tisztázzunk egy egyszerű dolgot!
Kizárólag bűnös kaphat kegyelmet. Aki ártatlan, az jogi úton szerez érvényt igazának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.