A zeneszerző a kegyelmi botrányról is megszólalt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
"Szörényi Levente zeneszerző a Mandinernek adott interjújában a „nyugati világbolsevizmussal” kapcsolatban arról beszélt, hogy attól tart, nehogy történjen valami Orbán Viktorral."

Ennyi elég, a gyóCCer adagot emelni kéne!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
"Szörényi Levente zeneszerző a Mandinernek adott interjújában a „nyugati világbolsevizmussal” kapcsolatban arról beszélt, hogy attól tart, nehogy történjen valami Orbán Viktorral."

Ennyi elég, a gyóCCer adagot emelni kéne!
Cherry
Én meg azért aggódom ,hogy még senki nem tette meg ezzel a zsiros rohadék diktátorral
Sakk Matt
"...aggódom, nehogy valami elüsse Orbán Viktort."

Ha ezt a félmondatot ellenzéki mondja, azt áPolt Péter fenyegetésként értékeli és eljárást indít!
Qqberci
@Pusztai: Mondja ezt Szörnyű Levente, aki Ausztriában, Gmundenben született...

Én azért egy úthengert el tudnék képzelni vikkancson...
Pusztai
@Qqberci: ..." aki Ausztriában, Gmundenben született..."
.. az Adolf-Hitler-Platz 8. szám alatt...
o))
Őrnagy
"Szörényi Levente a Mandinernek adott interjújában arra a kérdésre, mit gondol arról a vádról, hogy a magyar jobboldal oroszbarát lenne, azt válaszolta, hogy „ma az orosz államfő már nem egy pártfőtitkár, de nem is cár, akinek a segítségével a Nyugat leverte az 1848-as forradalmunkat. Persze ettől még lehet rá haragudni”.

Úgy gondolja, azt kimondani, hogy Amerika folyamatosan szítja a feszültséget, nem mellesleg Trianont is többek között neki köszönhetjük, nem jelent oroszbarátságot."

Egyet kell, hogy értsek ebben a kérdésben Szörnyű leventével.

Azt kell, hogy mondjam nehéz pontos mérleget vonni, de nyugatról sajnos nem csak jó dolgok jönnek. Jön 907 óta sok rossz dolog is! A mocskos nyugatnak köszönhetjük 1526-ot, hogy az összes függetlenségi harcunk elbukott, és a Trianont is, de a buzi LMBTQ aberrált ügynök ellenzékünk nem finnyás, szeretik a szaros seggüket fényesre nyalni.
Billibácsi
Szörényi az okoskodásból mindig kiemelkedő volt. Zenéljen inkább, ahhoz ért. Tragikus lenne ha pl. szíjjártó nekiállna gitarozni.
rücsü41
Szerintem azért hogy ne üsse el semmi sem Orbán Viktort aggódjon a családja!Akinek van családja , az ilyen esetben először a családjára gondol,a miniszterelnök valahogy kiesik ilyenkor az aggódás köréből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.