ÉS MIKOR NÉZTÉL UTOLJÁRA TÜKÖRBE??? =)) Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál Euróbevezetés, nem 400 forintos euró kell a magyar családoknak! címen adott ki közleményt a DK. Arra hívják fel a figyelmet, hogy ismét zuhan a forint árfolyama, „Orbán Viktor szándékosan gyengíti a forintot”, emiatt pedig megszorítások jöhetnek. „Belátható távolságba került a 400 forintos euró, így az államadósság is gyorsan nőhet” – magyarázza Molnár Csaba ügyvezető alelnök. (Nem kedvelem az űzött tekintetű embert, kivált a stílusát: üvölti, hörgi, visítja a mondókáját.)

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ÉS MIKOR NÉZTÉL UTOLJÁRA TÜKÖRBE??? =))

A Párt központi napilapjában a derék Plihál eként zihál: „Euróbecsípődés” címmel

Háborgása trágya: „Euróbevezetés, nem 400 forintos euró kell a magyar családoknak! címen adott ki közleményt a DK.”
Már az elején azzal índit, hogy a közleményt jegyző alelnököt: „Nem kedvelem az űzött tekintetű embert, kivált a stílusát: üvölti, hörgi, visítja a mondókáját.” –i.
Nos hogy meyliküknek milyen a tekintete azt nem tudom:
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1lwMiZcqiSLvhlG2VyNJ8ygMrtIKOWW0CGiWN1BVhDg&s
illetve
hirtv.hu/data/cikkek/2514/25148/cikk-2514851/pilhalgy.jpg

Azonban aztán:
„Magyarország 2004-ben lépett be az Európai Unióba. Ugyanekkor ígéretet tett az euró bevezetésére, ám az ígéret teljesítésére nem került sor.”
„az első Orbán-kabinet úgy adta át 2002-ben a kormányzást, hogy három éven belül bevezethető az euró”!! =))

Varga Mihály pénzügyminiszter szerint korai Magyarország euróövezeti csatlakozásáról beszélni, mondta a Kéteurós dal - a nemzeti valuta feladásának következményei című beszélgetésen!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.