A volt államfő szerint tíz éve alatt egyszer sem fordult elő, hogy a miniszterelnök kérést vagy kérdést intézett volna hozzá kegyelmi ügyben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Nyakig benne baszod te rohADÉK!

"Ahol pedofilia hír van, mindenütt ott a geczi, hol elől, hol a háttérben PEDOFIDESZ.
...mOSTANára kderült, 5-6 kapcsolódási pont van a geczi, Lévai Anikó Kónya E és mamája, Zabola, iskola és osztálytárs, a geczi házi ügyvéd, .. és ki tudja még mennyi ...
ja és Novák K. családdal ott nyaralt Zabolán, kitüntetés után pár hónappal...
Ennyi véletlen nincs, és a pókháló közepén a felcsuti gecziputtony ül.
...és ne feledjük, a KELnököt is a geczi nevezte ki és a felmentő pedofil védő határozatot is mint miniszter Jucus engedte el, és a főnöke kicsoda?
Hát megint csak a geczit találjuk meg.
+ " A geczi volt osztálytársa is nemrég bukott le pornográf pedofil képekkel aki a földnyilvantartás vezetője volt és erre a hivatalt megszüntette. egy másik pedofil lebukott meg évfolyamtársa volt. "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
ezért a viktor mosdatásért jár janinak valami + pénz? ;)
Őrnagy
@Menőmanó Gyagyás: Csak erre vagytok alkalmasak húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög libkány seggfejek: Gyűlölködni, uszítani, másokat elhallgattatni!
A Jóisten mentse meg Magyarországot attól hogy a libkány seggfej fajtád hatalmi felhatalmazáshoz jusson ebben az országban.
simmering73
Ne légy hülye Jancsi. Senki sem akarja belekeverni a gazdádat, hisz ő maga a Jolly Joker a pedofideszben. Amúgy meg nyugger vagy, kussolj.
Pusztai
www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/nemcsak-arannyal-csodalatos-edenykeszlettel-is-hazaltak-sulyok-tamas-emberei-egykor-az-orszagban/

Az edényeket a cikk szerint a svájci AMC (Alfa Metalcraft Corporation) gyártja, és kizárólagos hazai forgalmazója egy szegedi cég, a Selco Kereskedelmi Kft. Ez az a vállalkozás, amiről a hvg írta meg először, hogy Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök cége volt az 1990-es évek elején.

A Délmagyarország arról is beszámolt, hogyan adta el a csodaedényeket a Selco. Először is elmesélik az olvasóknak, hogy az edénycsalád sehol a világon nem látható üzletek kirakataiban, nem kínálja egyetlen bolt se. De akkor hogy juthatunk hozzá?

Úgy, hogy meg kell hívnunk Sulyok Tamás cégének egyik képviselőjét vacsorára.
„Az ügynök, bocsánat, a munkatárs bejelentkezik egy családhoz, és egyúttal megkéri őket, hívják meg az általa elkészítendő vacsorára barátaikat is. Nem eladni megy, hanem bemutatni. Aznap este nem is lehet tőle megvenni, árat sem mond, ezt csak egy későbbi időpontban, négyszemközt közölheti.”

A cikk szerint a nagy titkolózás kizárólag a vevők érdekei miatt van.
csak úgy....
janikám,dobd el a pecabotot és védjél meg mert támadnak a lipsik,mellesleg jogosan!
oszt ügyes légy ,ne olyan kuka mint szoktál...
sokanvagyunk
Így jártunk, tavasz táján... a Kossuth adón reggel feltűnt Áder János nyugdíjas. - Gondolom, lesz folytatás is, hiszen a 3-4-5 hónapokig pecázási tilalom van a legtöbb fajra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.