A szülőket is tájékoztatták a lehetséges változásról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A NER meg megy az elitbe, ami állami pénzből épült, alapítványi pénzből dolgozik. Ahogyan az egészségügyet is tolják szép lassan a fizetős felé, úgy az oktatást is tolják. Van még állami, de egyre alacsonyabb színvonallal, nem is elég, nincs felszerelve, ott is minden pluszért fizetni kell már. A tanárok is belefáradtak, egyre kevesebben szeretik a gyerekeket, muszájból megy minden, és persze, félelemből , mert meg is kell élni valamiből. A fizetés gyenge, a munka kiszámíthatatlan, a sikerélmény elvétele garantált. Ellenben, ott a magániskola. Az állam milliárdokat ad a létesítésre, milliós díjakat lehet kérni és kapni, és a legjobb tanárok jönnek. Szépen formálódik a NER kasztosodott társadalma.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 10:49 A román tolvajcigány gecinek és bűnbandájának nem célja a "kiművelt emberfők sokasága," mert a pszichopata diktátorra és rendszerére a tudás veszélyes, ő a kasztosodásban, csak a NER fenntartásában érdekelt, hű alatvalókra bérrabszolgákra van szüksége. (lásd, Ady Endre: Grófi szérűn) Orbán Viktor: Aki nincs velünk, az nincs is. Aki még mindig velünk van, az nincs magánál.
i.pinimg.com/originals/e2/1f/8f/e21f8f9dbf8d97748dede95d57abf0c8.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.