A politológus a Facebook-on kialakult szócsatában odavágta Varga Judit exének, hogy ő még soha nem járt a Karmelitában, de Magyar Péter még a válását is ahhoz szabta, amit ott előírtak nekik.

Ceglédi Zoltán keményen beleállt Magyar Péterbe!

Magyar Péter     Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ceglédi Zoltán egy Magyar Péter által írt kommentre reagálva posztolta a Facebook-oldalára. A bejegyzésben azt írja, hogy Magyar, akit a szövegben Petinek hív, egész életében a Fidesz csecsén lógott, ezzel szemben ő nem kapott a NER-től semmit.

Én még soha nem jártam a Karmelitában, te még a válásodat is ahhoz szabtad, amit ott előírtak nektek – írja a politológus, aki azon kapta a fel a vizet, hogy Magyar azt írta neki: Zoli, egyre kevesebben kíváncsiak a fizetett posztjaidra. Mit szól ehhez a Karmelita?

Ceglédi Zoltán keményen beleállt Magyar Péterbe!

Ceglédi Zoltán     Fotó: Facebook

Ceglédi a bejegyzés további részében azt írja, hogy ha komolyan gondolná a „rendszerváltó buzgalmat”, akkor nem nála kommentelgetne péntek este. A volt feleséged ezt az influenszer dolgot is mennyivel jobban csinálta – szúrt oda Ceglédi Magyarnak.

„Mindenesetre szokj hozzá, hogy én mindig itt leszek, te meg már fél év múlva is csak egy rettenetesen cringe emlék leszel arról, hogy az ellenzéki nyilvánosság hogy tud beleszeretni valakibe, majd ejteni. Sok sikert a választáson! Indulsz, ugye?” – zárja a bejegyzését a politológus.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
egyébként nem értem, Magyart miért támadjâk az ellenzéktől ezerrel, ki kell várni merre tovább.
eleve rosszinulattal vádolják, kamuzik, stb.
és ha komoly, mert a fidesz szétbaszta az életét, családját, meg akarja menteni, akkor ...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
Újra téma, újra beleszállt Ceggléi Magyar Péterbe.
Évekkel ezelőtt komáltam, de 2-3 éve észrevettem: maszatol, hülyeséget beszél, keni a szart a széklábra, jópofáskodik aztán meg is jelent kabaréban, - oda való,- szóval egy rakás szar lett.
Béla333
Jól tudom, hogy ez a Ceglédi is valaha az SZDSZ-szel kavart, aztán átment függetlenbe, most meg amolyan pénzért bárkinek bármit beolvasó emberke lett?
Amerről a szél fúj..??!!
rücsü41
Czeglédi Zoli!Itt leszel , ha el nem tűnsz!Kérdés az hogy minek vagy itt?Hogy nemi életet élj azokkal akik megpróbálnak valamit elérni, vagy változtatni a közéleten?Úgy gondolod, hogy számít az ha te valakinek az eddigi életútjából messzemenő következtetéseket vonsz le és azt közlöd mindenkivel?Inkább otthon kellene nemi életet élned, és nem olyanok izélgetésével, leszólásával kellene foglalkoznod, aki eddigi életüket hátra hagyva próbálnak valami jót is tenni az emberek érdekében.Azt gondolod ne tán ,hogy azzal hogy mindenkit körbe szaglászol és megugatsz azzal jobbítod a társadalmat?Ne gondold ezt, mert az emberek az ilyenekről azt mondják hogy nem segítenek , hanem földbe döngölik még azt a kevés jó szándékú embert is aki felhagyva eddigi életével, a többi embernek akar segíteni!
Dr. Proktor
Az ellenzék és szimpatizánsaik végzete hogy egymással vannak elfoglalva, nem a lényeggel!
Hány buktájuk is volt már? Ha jól tudom négy, de még mindig nem jöttek rá hogy mit is jelent az a szó hogy együttműködés, kooperáció...
Az a szekér melyet kétfelé húznak az nem megy sehova.
Maccska
@Dr. Proktor: ha mindenben egyetértenének akkor nem nyolc párt lenne hanem egy.
Nyilván akkor nem kellene annyi elnök meg alelnök.
Dr. Proktor
@Pusztai: Pénzféltékenység - ellenzék a neved!
"Nehogy má' kevesebb jusson!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.