Baljós számokat mutatnak a tőzsdei árak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
És ez a retek buzi nagyképü Szijjártó és tolvaj főnije a nép zsebéből fizet, kit érdekel a kár, hogy bukna már meg ez a retek szekta és vezetői,, Magyarnak ki kellene pakolni a nehezebb ügyeket ás erről a zsiros cigányról esőnek, de látszik hogy fél
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@KisTehen: Akik intézték, azok csak nyertek rajta. Akik most kénköves tüzet okádnak és gyűlölködnek, azok nem tudják megmondani, hogy honnan, és milyen szállítási rendszerben pótolhattuk volna a hiányzó gázszükségleteinket, ha nem az Oroszországtól szereztük volna be? köpködni könnyű, de a gázszükségletet a magyar gáztázozókba eljuttatni sokkal nehezebb.
Nanya
@Eladott Ország: Csakhogy ez nem normális ,főleg nem demokratikus ország.
Clavigo
@KisTehen: vazze,,,,Neked,,zsenikém,,,mi közöd van az amcsi palagázhoz,,és az árához ? Bazdmeg,,,,,Ti mind ilyen idióták vagytok..?
Nanya
@Clavigo: Gondolom,a címeres baromhoz intézett kérdésed csak költői kérdés.
simmering73
"Ha hétvége, akkor Hollik István és az ő lejárt szavatosságú gumicsontjai vannak soron. Dollárbaloldal meg minden. Úgy fest, változatlanul pánik van a Karmelitában, mert megint felmelegítették a baloldalháborúbaakarjasodorniazországot– címen régebben kétharmadot érő kórusművet. Mi van, úgy állnak a számok? Vagy egyszerűen semmi más ötlet nincs? Kiszáradt a zsenikút? Ha már háború meg támogatás! Engem például érdekelne, mi ezzel a helyzet:

Két év alatt 564 milliárd forint kár érte Magyarországot, amiért az Orbán-kormány a tőzsde helyett Putyintól veszi a gázt (Népszava)

Mert az én szerény értelmezésemben ez azt jelenti, hogy vagy síkhülye kormányunk van, amelyik a hozzá nem értésével két év alatt ilyen bődületes kárt okozott az országnak – és itt nem kell jönni a rezsicsökkentéssel, mert ezt a plusz költséget a cégeken szedi be a kormány, a cégek pedig kénytelenek beépíteni az áraikba, tehát a végén a rezsicsökivel hülyére zsibbasztott polgár fizeti meg, legfeljebb nem mindenki fogja fel az agyával. És azzal sem kell jönni, hogy hazudik a média, mert a KSH adatait dolgozták fel -, vagy valakinek nagyon megéri a dolog, mert visszakap némi apanázst az oroszoktól, vagy pedig az Orbán-kormány így támogatja a háborút, azon belül is konkrétan Putyint. Mert ebből a pénzből fegyver lesz, lőszer lesz és ukrán férfiak, nők, gyerekek fizetnek érte az életükkel. Szóval a magam részéről ívesen teszek Gyurcsányékra, a dollárokra és minden hasonló terelési kísérletre, arról kellene beszélgetni, hogy a kormány alkalmatlan, korrupt, vagy háborúpárti."
kolozsvaros.com/rovidek/nem-a-dollarbaloldal-hanem-a-rubeljobboldal/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.